Az otthon az a hely, ahol a húsvéti ünnep igazán különleges...
2019-04-15  /  Szerző:   /   Ajánló Ha jobban belegondolunk, minden ünnepet azt tesz igazán különlegessé, hogy szeretteinkkel együtt tudjuk tölteni az időt, kiszakadva a szürke hétköznapok körforgásából. Ha a közelgő húsvétra gondolunk akkor nincs is annál jobb, mint mikor a közösen elkészített sonkát, vagy akár kalácsot együtt fogyasztjuk el családunkkal.

Az otthon melege egy érzés, egy hangulat, melyet az ünnepek még inkább előcsalogatnak. Az otthon az a hely, ahol egy nehéz nap után kiszakadva a napi rohanásból egy csésze gőzölgő, forró ital társaságában megpihenhetünk. Ahol elkészíthetjük  nagymamáink, édesanyáink által kipróbált recepteket, ezáltal is meghittebbé és vidámabbá téve az együtt töltött pillanatokat.A Koronás Cukor megújult csomagolásaival pontosan az otthon melegének érzését, hangulatát kívánja felszínre hozni, mely termékeik használatát övezi. Az otthon melege mindannyiunknak megnyugvást jelent egy fárasztó nap végén, egy hely, ahol a legnagyobb ajándék egy szelet a nagyi sütijéből, ahol egy csésze forró ital kiszakít minket a mindennapok gondjaiból, vagy akár egy hely, ahol a család együtt süthet, főzhet. Megújult termékeikkel szeretnének részesei lenni mindannyiunk konyhájának ezzel is megédesítve mindenki otthon töltött pillanatát.Az együtt töltött pillanatok, a készülődés a húsvéti ünnepekre, az arra történő főzés és sütés megismételhetetlen és felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg egész családunkat. Ezek a pillanatok lesznek azok, melyekből erőt tudunk majd meríteni a nehéz hétköznapokon.

Készüljünk együtt az idei húsvétra is családunkra odafigyelve, közös élményeket szerezve. A hagyományos ünnepi szokásokkal pedig vidám pillanatokban lehet részünk. Egy közös tojásfestéssel, akár a viaszos festést választjuk, akár filctollal vagy színes tollakkal díszítjük, hatalmas élmény lehet a gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Kellemes hangulatot csempészhetünk barka vagy aranyeső ágakra aggatott színes tojásokkal, vagy papírból készített nyuszikkal, de nagy örömet szerezhet egy farönkre festett nyuszifej is. A húsvéti asztalt színes kavalkádja mellett, a gyerekek tányérját könnyen nyuszisra vagy csibésre varázsolhatjuk. Az ünnep alkalmával pedig ne hagyjuk ki az izgalmas tojáskeresést vagy a locsolkodás élményét.Ha pedig idén új receptet szeretnénk kipróbálni, vagy kíváncsiak vagyunk a csomagolóváltással kapcsolatban még több információra, akkor látogassunk el a www.koronascukor.hu weboldalra, ahol a termékeikről is tájékozódhatunk, valamint szuper, már kipróbált recepteket találhatunk.