Wolf Kati őszintén vallott a szakításáról
2019-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Augusztusban derült ki, hogy Wolf Kati (45) már hónapok óta nincs együtt a férjével, akihez 20 éve ment hozzá, és most azt is elismerte, a válságos időszak régebben kezdődött.

- Sokat vagyunk együtt Ági barátnőmmel. Ő volt leginkább mellettem az elmúlt másfél évben, amikor fenekestül felfordult az életem – magyarázta a Story magazin riportjában az énekesnő, de azt is elárulta, volt férje is nehéz hónapokon van túl.

- Ugyan én álltam fel, és én jöttem el, mégis mindkettőnknek nehéz volt ez az elmúlt időszak – tette hozzá a Szerelem, miért múlsz? című sláger énekesnője.

Wolf Kati azt is elmondta, ma is napi kapcsolatban van volt férjével és közös gyermekeik, Janka (14) és Luca (9) édesapjával, Erdődi Ákossal.

- Rugalmasan szervezzük az életünket. A lányok itt is, ott is ugyanúgy otthon vannak - magyarázta, és hozzáfűzte, hogy az új élethelyzetben sokat változott.

- Elég erősen fatalista lettem az utóbbi időben, és próbálok nem megoldani mindent, hanem hagyom a dolgokat megtörténni. A mondás szerint, ami nem öl meg, az megerősít, ebben én nem hiszek. Inkább abban, hogy az évek során sebeket szerzünk, amelyekkel együtt kell élni. Ezekből ugyanakkor rengeteget tanulhatunk. Én például megtanultam, hogy törékeny az élet, benne én is. Már azt is tudom, hogy egyáltalán nem vagyok olyan erős.

Forrás: Blikk