Will Smith elárulta, miért él nyitott házasságban
2021-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meglepően őszinte interjút adott Will Smith. A mindig mosolygós, jókedvű színész a GQ magazinnal folytatott beszélgetésében betekintést engedett a házasságába, mellyel kapcsolatban elárulta, az elmúlt években neki és feleségének is volt szexuális kapcsolata másokkal.Smith elárulta, hogy bár a kapcsolatuk monogámnak indult, idővel mind a ketten elkezdték rosszul érezni magukat ilyen korlátok között, és szabályosan szenvedtek. Ekkor döntötték el, hogy a nyitott házasság lesz a megoldás számukra.

A színész elmesélte, hogy párja, Jada egyébként sem hitt a hagyományos házasságban, mivel a családtagjai sem szokványos kapcsolatot ápoltak egymással. Smith azonban keresztény neveltetést kapott, így sokszor bűnnek érezte amikor feleségén kívül megkívánt valaki mást. Végül rájött, hogy ettől nem válik rossz emberré.

„Rengeteget vitáztunk arról, hogy mégis mivel tehetnénk jobbá a kapcsolatunkat. Végül arra jutottunk, hogy a monogámia megszüntetése a megoldás, de persze ettől sem lesz tökéletes minden. Bizalmat és szabadságot adunk a másiknak, így a házasságunkat nem börtönként fogjuk fel, azonban ezt az utat senkinek sem ajánlom. Számomra viszont a feltétel nélküli támogatás és az egymásnak nyújtott szabadság a szeretet legmagasabb kifejezőeszköze” – idézte a világsztár szavait a Tények.

Will Smith emellett arra is kitért, milyen volt az első találkozása Michaela Boehm intimitás szakértővel, akivel olyan jól elbeszélgettek, hogy azt is bevallotta, ha bárkit megkaphatna a világon, Misty Copeland és Halle Berry feküdne mellette az ágyban.

„Nem tudom, hol láttam valami ilyesmit tinédzserként, de az volt az alap ötlet, hogy 20 nővel utazom, akiket szeretek, akikről gondoskodom, meg minden. Nagyon jó ötletnek tűnt és sorra dobtuk be a neveket... Aztán miután jobban eljátszottam a gondolattal rájöttem, hogy ez borzalmas lenne. El tudnád képzelni milyen nyomorúságos lenne?”

Forrás: Blikk