L.L. Junior szerelméért feláldozná álomotthonát
2021-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Több mint egy hónapja szakított L.L. Junior és felesége, Kinga, de a pár azóta már békülget, s úgy tűnik, a legjobb úton halad, hogy megmentse házasságát. Kinga augusztusban költözött el a zenésztől közös, törökbálinti otthonukból a kislányukkal, Lilivel. Bár egyre gyakrabban tűnik fel közösségi oldalaikon együtt készült fotó, a pár egyelőre nem költözött ismét össze, a Blikk pedig úgy tudja, hogy a hatalmas családi ház, amelyet árulnak is, biztosan nem lesz többé a közös családi fészkük, Kinga ugyanis nem szeretne abban a házban élni, amelyhez rossz emlékek kötik.

– Az teljesen biztos, hogy Kinga és Lili baba már nem megy vissza Törökbálintra – mondta a Blikknek a zenész egyik ismerőse. – Ennek több oka is van. Egyrészt Kinga és Junior még mindig csak békülnek, és bár jó úton haladnak, nem akarnak semmit elkapkodni. Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Junior harcol, küzd, teper, hiszen tudja, hogy elveszítheti a családját. Óriási áldozatot hoz a ház eladásával, amelyet álomotthonként emlegetett, és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik.

Eredetileg nyáron 280 millió forintos áron hirdette meg a rapper a gyönyörű ingatlant, amely már nem lesz a család közös otthona

 

Míg a pár a kapcsolatáért küzd, addig a törökbálinti ingatlant hirdeti, és bár sok az érdeklődő, egyelőre nem talált új gazdára.

– Ha eladják a házat, szeretnének visszajönni a belvárosba. Már korábban is szóba került, hogy Pesten szeretnének lakni, közel a családtagjaikhoz. Ha meglesz a lakás, akkor nem kizárt, hogy oda már együtt költöznek be, és ott kezdik újra az életüket. Mindent új alapokra fektetve, hogy a kapcsolatuk erősebb legyen, mint valaha – folytatta a barát, aki szerint nagy esély van arra, hogy Junior és Kinga hamarosan újra egy fedél alatt lakhat. – Nagyon jó most is a viszonyuk, és bár nem élnek együtt, a kis Lili első születésnapját is együtt ünnepelték. Szeretettel, tisztelettel bánnak egymással, hisz hatalmas szerelem az övék, eddig túlélt minden nehézséget.

Forrás: Blikk