Weisz Fanni összeköltözik a szerelmével
2021-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fordulóponthoz érkezett Weisz Fanni (28) élete, ugyanis közös otthonba költözik szerelmével, Bókay Gergővel (38).

 

A siket modell és kedvese tavaly szeptember óta alkot egy párt, nemrég pedig úgy döntöttek, hogy közel fél év után eljött az ideje, hogy összebútorozzanak és megkezdjék közös életüket.

– Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük – mesélte a Blikknek Fanni. – Gerivel sokat beszélgetünk, ugyanúgy gondolkozunk az életről és a család fontosságáról, a bizalomról és az összetartozásról.

Fanni megsúgta, azt is megvitatták, hogy milyen szempontok alapján válasszák ki új otthonukat.

– Fontos volt, hogy tágas legyen, mert szeretem a nagy, világos tereket, és az is sokat számított, hogy hangulatos legyen a lakás – mondta Fanni. – A bútorvásárlás, a kiegészítők keresgélése feladja a leckét, az biztos, mégis nagyon izgalmas időszak ez. Jó, hogy Gergővel az ízlésünk is megegyezik, így nem is volt vita semmiben, mindketten fehér falakat akarunk, színes kiegészítőkkel.

 

A pár a tervek szerint nagyjából egy hónap múlva veheti teljesen birtokba az új otthonát, s már oda járhatnak haza esténként, ám addig még sok a teendő. 

– Bútorszerelés? Dobozok cipelése? Semmi ilyet nem enged nekem Gergő! – kacagott.

– Ha cipekedni kell, akkor nekem csak egy dolgot szabad: kinyitni az ajtót. Geri egy pillanat alatt mindent elintéz, nincs számára lehetetlen. Csak a dobozok ki- és bepakolása lenne a feladatom, de még abba is besegít. A mi kapcsolatunkban a férfi a férfi, a nő pedig a nő – jelentette ki Fanni, aki korábban a Blikknek is elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen hamar rátalál a szerelem azok után, hogy tavaly nyáron úgy döntött, véget vet házasságának.

Weisz Fanni imádja az állatokat, kedvence a kiskutyája, Szőlőke, ám szerelme nemrég egy ékszerteknőssel lepte meg, aki hamar belopta magát a modell szívébe.

– Valójában meglepetés volt, aminek nagyon örültem én is, mert kislánykoromban pont egy ilyen teknős volt az első kis élőlény, akiről gondoskodnom kellett – mesélte a Blikknek vidáman Fanni.

Forrás: Blikk