Völgyi Zsuzsi házassága ráment az építkezésre
2020-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Néhány éve még repesett a boldogságtól Völgyi Zsuzsi (39). A Romantic énekesnője úgy érezte, megtalálta álmai férfiját, boldogan mondta ki neki az igent, és vágtak bele közös otthonuk kialakításába, ám közelgő ötödik házassági évfordulójukat már külön töltik.

 

Zsuzsi, aki jó ideje már közös képeket sem posztol férjével az interneten, szomorúan mesélte a Blikknek, tönkrement a kapcsolat. Számtalan veszekedés után úgy döntött, kislányukkal, Glóriával (3) elköltözik Gábortól. Állítja, nincs harmadik fél, aki feldúlta volna a boldogságukat, az évek óta tartó építkezés, a nyugodt otthon légkörének hiánya őrölte fel a házasságot. Amikor hónapokkal ezelőtt elköltözött, még azt gondolta, lesz visszaút, de ma már úgy érzi, kapcsolatát végérvényesen tönkretette a távollét.

– A házra ment rá a házasságom... – ismerte el a Blikknek Völgyi Zsuzsi nagyot sóhajtva, hiszen öt évvel ezelőtt még boldogan költözött szerelme korábban megörökölt pestújhelyi házába.

Párjával együtt örömmel vágott bele a családi fészek kialakításába, mert számítottak a közös gyerek érkezésére. Zsuzsi akkor még büszkén újságolta, hogy szerelme igazi ezermester, kevés olyan férfi akad, aki saját kezűleg képes az otthonát kialakítani.

– Gábor mindent egyedül csinált, falakat bontott, leszedte a tetőt, valóra akarta váltani az álmát, hogy a kislányunknak, Glóriának saját kis birodalma legyen az emeleten – emlékezett vissza Zsuzsi, aki kisbabájával a teljesen szétdúlt házba érkezett meg a szülés után.

 

Sokáig reménykedett, hogy egy idő után végre tisztaság és rend lesz otthon, ám a helyzet az évek múlásával sem rendeződött, a ház a mai napig nincs befejezve.

– Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk – mesélte az énekesnő. – Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam.

Zsuzsi az édesanyjánál sem akart huzamosabb ideig maradni, ezért idővel visszatért abba a lakásába, amelyben a házasság előtt élt.

– Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki még nem adta be a bíróságra a váláshoz szükséges papírokat, de úgy érzi, már nem vezet vissza út a férjéhez.

A válást hivatalosan még nem indította el Völgyi Zsuzsi, ráadásul egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz sem, hogy párja csak kéthetente láthassa a kislányukat. Glóriával bármikor találkozhat az édesapja, aki rajongásig szereti a gyereket.

– Végre nyugalomban élek, Glóriának saját szobája van. Új korszak kezdődött az életünkben – mondta Zsuzsi.

Forrás: Blikk