Vőlegényt szeretett el Katie Holmes
2020-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csúnya szerelmi botrányba tenyerelt bele Katie Holmes (41).

A világsztár a napokban bukott le új párjával, Emilio Vitolo (33) sztárszakáccsal. Mostanra kiderült, hogy az idilli kapcsolat mögött súlyos történet húzódik meg: Vitolo ugyanis a menyasszonyát hagyta ott a színésznő kedvéért.

A Daily Mail című brit napilap információi szerint Holmes új pasija nemrég még jegyben járt, de miután lebuktak New Yorkban a lesifotósok előtt, Emilio Vitolo SMS-ben szakított barátnőjével, Rachel Emmonsszal (24).

A fiatalok több mint két évig jártak, tavaly nagy örömmel jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Barátai szerint Emmons teljesen összetört az üzenetet látva.

– Mielőtt a képek napvilágot láttak volna, Rachelnek fogalma sem volt arról, mi történik. Emilio egy hűtlen férfi, úgyhogy ez a történet nem fog happy enddel végződni. Konkrét terveik voltak az esküvőt illetően, így Rachelt komoly traumaként érte a szakítás – magyarázta a fiatal lány egyik közeli ismerőse.

Hogy kapcsolatukkal bármi probléma lett volna, azt Emmons közösségi oldala sem sugallta, július végén még boldog párként pózoltak egymás oldalán Vitolóval, aki azóta igen feltűnően turbékol Holmesszal New York utcáin.

A színésznő és a férfi kapcsolatáról először a múlt héten kezdtek pletykálni, miután együtt látták őket egy New York-i étteremnél. Azóta már nem is titkolják a dolgot: a lesifotósoknak sikerült lopott csókokat és öleléseket is lencsevégre kapniuk. Vitolo pont a képek megjelenésének napján küldte el szakítós SMS-ét, pedig akkor már egy ideje csalhatta menyasszonyát.

A férfi egy felkapott étteremben dolgozik séfként, amely az apjáé. Rengeteg világsztár megfordult náluk, a volt amerikai elnök, Barack Obama (59) vagy a színész Danny DeVito (75), illetve a Jóbarátokból ismert David Schwimmer (53) is gyakran visszatérő vendégnek számít.

Katie Holmes igazán akkor került fel Hollywood térképére, amikor 2005-ben elkezdett járni Tom Cruise-zal (58). Hét hét után eljegyezték egymást, majd nemsokára össze is házasodtak. 2006-ban megszületett közös lányuk, Suri (14), de kapcsolatuk nem volt felhőtlen, főleg Cruise szcientológia iránti egyre komolyabb elkötelezettsége miatt. 2012-ben Holmes be is adta a válópert, majd titokban összejött Jamie Foxx (52) színésszel. Kapcsolatukat sosem teregették ki, pedig egészen az elmúlt évig együtt jártak.

Forrás: Blikk