Pikáns fotók buktatták le Polgár Tünde férjét
2020-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pikáns fotók buktatták le Polgár Tünde előtt a férjét, Árpádot! – hangzott el a Life TV Bréking című műsorában.

Mint kiderült, a Feleségek luxuskivitelben sztárjának kedvese befolyásos férfiak társaságában járt orgiákra, de ennek Tünde már a kapcsolatuk elején véget vetett.

– Kicsit naiv voltam az elején, amikor Árpáddal találkoztunk. Ki kellett golyóznom egy baráti kört – mesélte a megdöbbentő történetet Tünde a műsorban.

– Nem tudom, miért ilyen idióták a férfiak, hogy elmenjenek együtt egy ilyen kanos bulira, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál erről. Ugyanazon a tekercsen volt, amin az első közös ciprusi nyaralásunknak a képei is rajta voltak, és én mentem el a fotókért. Ha tudnátok, kik voltak még azokon a képeken... Nagyon jól élnék azóta is ebből. A nőket nem lehetett látni annyira, mert nem olyan pozícióban voltak – vallott kendőzetlenül az eddig nem hallott régi családi titokról Tünde.

Bár Árpád próbálta kimagyarázni a helyzetet, állítása szerint a kanos buli még azelőtt volt, hogy megismerkedtek volna, de a pólója lebuktatta, amit a feleségtől kapott. Mindenesetre kiállták az idő próbáját, hiszen ma is boldogok együtt.

Forrás: Blikk