Voksán Virág megmutatta a párját
2022-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Voksán Virág féltve őrzi a magánéletét a nyilvánosság előtt, ám most kivételt tett, és a Drágám, add az életed! című műsorban először mutatkozott együtt a párjával, akivel nagyon élvezték a forgatást.

 

- Sajnos, rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya... és olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot. Amikor idén megkeresett a csatorna, az volt az első gondolatom, egy szuper kikapcsolódás lehetne számunkra. Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa. Nekünk fontos a magánéletünk, szeretnénk magunknak megtartani. Úgy gondoljuk, a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, akik reflektorfényben élték a mindennapjaikat. A párom nagyon komolyan vette a részvételünket, és engem is meglepett a kitartása. Én vele ellentétben sokkal lazább vagyok, de mint ahogy az életben is, itt is tökéletesen együtt tudtunk működni. Végre én is ki tudtam szakadni a monoton édesanya életből, hiszen minden áldott nap ugyanaz a mókuskerék pörög és ismétlődik. Amióta megszületettek a gyerekek, nem voltunk nyaralni, ezt az öt napot kifejezetten felüdülésként éltük meg – osztotta meg Virág a Borssal.

Virág, ahogy ő is említette kétgyermekes édesanya, aki számára a gyermekei a mindenei, a nagyszülők pedig sokat segítenek a három és fél éves kisfiú, valamint a két éves kislány felügyeletében.

– A nagyszülőknek sokat köszönhetünk. Felosztottuk, az egyik gyerekre a párom, a másikra pedig az én szüleim vigyáztak. Egyszerre rendkívül nehéz őket felügyelni, ha tehetjük, igyekszünk őket elszeparálni, mert igazi rosszcsontok. Beni már volt tőlünk hosszabb időt távol, de Vivike még most először, ennek ellenére mindketten jól viselték egy hétig nélkülünk. Édesanyaként nem tudom megtenni, hogy heti három alkalommal magára hagyom a családomat. Már volt fellépésem, és továbbra is vállalok bulikat, de korántsem úgy, mint régen – zárta a dj, aki elárulta, várta már, hogy visszatérjen a színpadra.

Forrás: Blikk