Vitray Tamás elárulta, szeretne-e negyedszer is megnősülni
2020-03-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Viszontagságos gyerekkoráról, családjáról és legendás házitanítójáról mesélt a nemrégiben elvált Vitray Tamás (87), aki úgy érzi, egy újabb házassággal már nem próbálkozna.

Budapest felszabadulása után vidékre került a kis Vitray, akit szülei korai halála miatt nevelőszülők vettek magukhoz, majd később a nagymamájával élt. A legendás riporter korán megismerkedett a színházi világgal.

„A nagyapám másodállásban a Vígszínházban (akkoriban Magyar Néphadsereg Szin háza) dolgozott, így neki szabad bejárása volt az előadásokra” – mesélt a Story magazinnak gyerekkori éveiről a népszerű tévés, aki azt is elmondta: házitanítónak fogadott, idősebb gimnazista barátja segítségével rekordidő, 19 nap alatt készült fel a gimnáziumi osztályozó vizsgára.

Arra a kérdésre, megnősülne-e negyedszer is, egy sportos – atlétikai – hasonlattal válaszolt.

Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem – vélekedett a Magyar Televízió egykori legendás sportosztályvezetője, aki most egy Handel- operában lép fel narrátorként.

Forrás: Blikk