Visváder Tamás elmesélte, hogyan kérte meg Lilla kezét
2020-12-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Igazán romantikusra sikeredett, sőt, felért egy különlegesen szép karácsonyi ajándékkal az, ahogy Visváder Tamás megkérte szerelme, Palácsik Lilla kezét.

Nehéz lehet überelnie Visváder Tamásnak azt a különleges karácsonyi ajándékot, amelyet néhány évvel ezelőtt szerelmének, Palácsik Lillának adott. A Konyhafőnökben szép eredményt elérő fiatalember ugyanis egyik évben éppen a szeretet ünnepét találta a legmegfelelőbb alkalomnak arra, hogy megkérje fotósként ténykedő kedvese kezét, s az ajándékozáskor fel is tette a nagy kérdést. Visváder erről a Life Tv-n futó Bréking című műsorban mesélt – bukkant rá a 24.hu.

– Karácsony előtt megkérdeztem, hogy mit szeretne, mire azt mondta, hogy főzőkanalat és tanítsam meg főzni. Vettem egy hármas főzőkanálkészletet, az egész család előtt megkapta és sírt örömében. Nem a csalódottságtól, hanem örült, hogy én emlékeztem rá, majd utána megöleltem és mondtam, hogy van még itt egy ajándék. A dobozt, mint egy karácsonyfadíszt, elrejtettem a fán. Nem találta meg, majd nagy nehezen mutattam, hogy hol van, s mire kibontotta, én már letérdeltem, megkértem a kezét, amire igent mondott – mesélte a fiatalember.


 
Visváderék 2018 nyarán aztán össze is házasodtak, közös kisfiuk, Noha pedig idén októberben született meg. Nemrégiben úgy fogalmaztak, hogy készen állnak a második babára is.

Forrás: Blikk