Vilmos hercegék nem békülnek Harryvel
2024-04-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy néz ki, hiába reménykedtek a rajongók a békülésben, Katalin hercegné és Vilmos herceg egyelőre nem tervez találkozni Harry herceggel.

Köztudott, hogy Vilmos és Harry herceg nem ápolnak egymással jó kapcsolatot, így utoljára a nagymamájuk, II. Erzsébet temetésén voltak együtt láthatók. Pár hete viszont reménykedni kezdtek a rajongók, hogy végre megtörténhet a nagy áttörés, ugyanis újabb rendezvényt jelentettek be, ahol közösen tűnhet fel a testvérpár. A 2014-ben Harry által alapított Invictus Games sporteseményt Londonban tartják, ezért a hercegnek muszáj ismét odautaznia. Ezt Meghan Markle eddig nem támogatta, de most kiderült, mégis a herceggel tartana a párja.

Az Invictus Játékok 10. évfordulójának ünnepén Sussex hercege beszédet is mond majd, de ám úgy néz ki, nem most jön el a békekötés pillanata a testvérek között. Katalin hercegné és Vilmos herceg jelenleg a rákbeteg édesanya felépülésére koncentrálnak, így nem valószínű, hogy találkoznak majd Harryvel.

Vilmos és Katalin nagyon tudatosan a pozitivitásra és a felépülésre összpontosítanak. Harry a jövő hónap elején Londonba érkezik, de egyelőre nem tervezik, hogy találkozzanak vele

– tudatta az informátor.