Vasvári Vivien kitálalt szerelmi csalódásáról
2020-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kitálalt fájdalmas szerelmi csalódásáról Vasvári Vivien (29)! A Feleségek luxuskivitelben sztárja és férje, Szegedi Fecsó (40) tavaly szakított, s bár a bíróság még nem mondta ki a válásukat, már mindketten lezártnak tekintik közös múltjukat.A pár sosem beszélt a valódi okról, azonban Vivien úgy döntött, közösségi oldalán mond el minden részletet arról, hogyan élte meg házasságát Fecsóval, s mi vezetett odáig, hogy depresszióval kórházba került.

– Nyomasztott, hogy korábban nem adtam ki ezt magamból. Csak hallgattam, és tűrtem a sok hazugságot ezzel kapcsolatban. Azzal, hogy leírtam mindent, végleg magam mögött hagyom a múltat. Úgy érzem, most, hogy kiírtam magamból ezeket, kimondhatom, megbocsátottam Fecsónak, és elengedtem minden fájdalmat, sértődöttséget és rossz élményt. Megszabadultam attól a tehertől, ami eddig nyomta a vállamat, és semmi mást nem akarok, mint hogy engem ne bántson többé – mondta a Blikknek Vivien, aki a részleteket is elárulta.

 

– Erős vagyok, két kisgyerek mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy összetörjek, a szakítás mégis megviselt. Depressziós voltam, nem tudtam enni, negyvenkét kilogrammra fogytam, és nem láttam a kiutat a bajból. Csak anyukám tudta, hogy emiatt kórházba kellett mennem, olyan szinten kimerültem idegileg és érzelmileg – emlékezett vissza Vivi, aki azt állítja, bár többen is mondták neki, hogy Fecsó hűtlen hozzá, sokáig nem hitte el.

– Szerelmes voltam és naiv, nem hittem el, hogy megcsal, pedig mint kiderült, a kapcsolatunk elejétől kezdve ezt tette velem. Videókat, fotókat, üzeneteket kaptam másoktól, hogy mit művel a Fecsó. Amikor ultimátumot adtam neki, és megígérte, hogy megváltozik, akkor is csajozott. Igazából amióta kiírtam mindent, azóta még több dolog és hazugság derült ki róla. Nem értem, miért nem vetettem korábban véget ennek az egésznek – mondta a modell.

A Blikk megkérdezte Fecsót is, mit gondol Vivien állításairól.

– Nem tudom, mi lehet Vivien célja, szerintem meggajdult. Érthetetlen, amit művel, nem is szeretnék ezekre a vádakra reagálni, csak annyit mondok, ha valaki ilyet tesz, azt mindig vissza is kapja – mondta szűkszavúan Fecsó.

 

Vivien tavaly adta be a válókeresetet, s bár úgy tűnt, minden kérdésben sikerült megállapodniuk, a tárgyaláson mégis összevesztek. A modell állítása szerint Fecsó nem tartja magát a korábban megbeszéltekhez, s nem akar annyi gyerektartást fizetni, amiben még az esküvő előtt megállapodtak. A feleknek négy hónapjuk van arra, hogy szüneteltessék a válást, s megegyezzenek, máskülönben a bíróság dönt mindenről.

Forrás: Blikk