Vasvári Vivien egy év után szakított párjával
2020-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Farm VIP piros csapatának szereplője, Vasvári Vivien élete az utóbbi időben nem volt valami zökkenőmentes. Bár nem régen jelent meg első könyve, amit fantasztikus születésnapi partival ünnepelt a 30. születésnapján, magánéletében mégis adódtak problémák. Az utóbbi időben minden újság arról cikkezett, hogy párja kórházba került, most azonban már a szakításukról lehet hallani.A Blikk felhívta Vasvári Vivient telefonon, mivel észrevették, hogy közös képeik lekerültek közösségi média felületeiről. A Farm Vip szereplője a Blikk kérdésére szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban szakítottak párjával.

"Egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként." - mondta a kétgyermekes édesanya, aki a napokban vált el második gyermekének édesapjától Szegedi Ferenctől, azaz Fecsótól.

 

"A Blikkel ma kivételt tettem, de megkérem a média képviselőit, hogy párkapcsolati életemmel kapcsolatban ne keressenek engem. Most először és utoljára nyilatkoztam erről!"- zárta a beszélgetést Vasvári Vivien.

Forrás: Blikk