Fresh Andi elárulta, terveznek-e gyermeket leendő férjével
2020-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fresh Andi a közösségi oldalán árulta el, hogy nem terveznek gyermeket leendő férjével. Az énekes-műsorvezető azt is kifejtette, mivel foglalkozik mostanában.

 

Fresh Andi, azaz Villányi Andrea, aki jó ideje egy kis szlovákiai faluba költözött szerelméhez, nemrégiben mesélt a Blikknek arról, hogy nagyon boldogok, hamarosan pedig össze is házasodnak.

Az énekesnő a napokban az Instagram-sztorijában válaszolt a rajongók kérdéseire: ebből kiderült, hogy szívesen járják az erdőt párjával, illetve az is, hogy szoláriumokat működtetnek. Az egyik kérdező a közös gyermek lehetőségéről érdeklődött, amire Andi kertelés nélkül válaszolt.

„Nem tervezünk, kerek egész az életünk, mi így vagyunk boldogok” – írta, majd azt is elárulta, nem zavarja, ha emiatt esetleg kritizálná valaki. „Tökéletes a családom, a (leendő) férjem, a szüleim, a kutyáink, mindenki, és gyerekeim is vannak, nagyon sok, akiket úgy szeretek, mintha a sajátjaim volnának. Felesleges lefutni a kötelező köröket, hogy „úristen, mit fognak szólni az emberek, szülni kell, mert ezt várják el”. El kell engedni és fel kell vállalni önmagunkat.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk