Vasvári Vivien a kisfiának üzent
2024-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A modell Vasvári Vivien gyermeke, a kis Colin hamarosan már nyolc hónapos lesz, a csöppség ugyanis tavaly szeptemberben jött világra.

A csinos anyuka azóta számos fotót mutatott róla a közösségi oldalán, és igyekszik beszámolni az anyaság legfontosabb pillanatairól. Most egy megható bejegyzést osztott meg, melyben a kisfiának üzent.

"Drága kisfiam,

Szeretném elmesélni neked, hogy milyen csodálatos vagy és mennyire büszkék vagyunk rád. Te vagy a kis csillagunk az életünkben, aki mindig ragyog és boldogságot hoz számunkra.

Mindennapjaink tele vannak mosollyal és vidámsággal. Ahogy nevetésed betölti a szobát, az egész világ fényesebbnek tűnik.

Minden pillanatot, amit együtt töltünk, kincsként őrzök a szívemben. A szereteted állandóan emlékeztet arra, mi a legfontosabb az életben. Mindig melletted állunk, hogy segítsünk és támogassunk bármiben. Legyen az egy kis kaland az udvaron vagy egy történet az esti meséidből.

Ne feledd soha, hogy mennyire fontos vagy számunkra és mennyire szeretünk téged. Szeretlek végtelenül, és örökké hálás vagyok érted.

Anya" - olvasható az Instagram-posztjában, ahol számos cuki családi fotót is mutatott.