Vastag Csaba mesebeli esküvővel villantott
2023-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mindenki számára elérhetővé tette az esküvői videóját Vastag Csaba, aki 2023. május 21-én mondta ki a boldogító igent menyasszonyának, Domján Evelinnek.

Május 21-én örök hűséget esküdött egymásnak Vastag Csaba és kedvese, Domján Evelin. A nagy napról nemrég maguk meséltek el mindent.

A pár helyszínnek a III. kerületi Kiscelli Múzeumot választotta, ahol tavaly Axente Vanessa és férje is egybekeltek. A százfős násznépben egyébként a családon és a szűk baráti körön kívül ismert színészek és zenészek is voltak. A pár pont miattuk döntött úgy, hogy vasárnapra szervezi az esküvőt.

Most a friss házaspár mindenki számára elérhetővé tette a YouTube-on az esküvői videójának egy részét. A közel hatperces felvétel az énekes megható fogadalmával indul, majd a szerelme ígérete hallható:

„(...) Minden kimondott szavunk gyakorlás volt, hogy kimondhassuk a legfontosabb szót: igen. Bár én már a második napon kimondtam volna, hogy igen. És igen, a hátralévő összes napon kimondanám, hogy igen. Szeretlek és becsüllek, tisztellek és védelek. Segítelek és mindig fogom a kezed.”

A videó révén bepillantást nyerhetünk a nagy nap előkészületeibe, és persze, az esküvőt követő lakodalom csúcspontjaiba is, ahol az ifjú pár előadásában felcsendül az Aladdin című Disney-rajzfilm slágere, az Egy új élmény.