L.L. Junior és Dárdai Blanka újra turbékol
2023-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, némi mosolyszünet után a két énekes, L.L. Junior és Dárdai Blanka újra visszatalált egymáshoz. Ezúttal nagyobb a szerelem, mint valaha, legalábbis erről árulkodik L.L. Junior legújabb posztja, ahol közös képeken osztotta meg boldog mindennapjait fiatal kedvesével.

Nemrég a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka arról beszélt, hogy igencsak viharos szerelem a kettejüké, ami abban is meglátszik, hogy hét hónap együttjárás után tartottak némi szünetet kapcsolatukban, azonban most úgy tűnik, már teljesen rendezték a problémáikat. Többször megjelentek egymás oldalán, most pedig vidám közös fotókkal jelentkezett L.L. Junior Instagram-oldalán.

A magyar rapper egy galériát osztott meg közösségi platformján, amiben a nála 18 évvel fiatalabb szerelmével, Blankával mutatkozik az oldalán. A képek alapján - a nézeteltérés után - ismét tombol kettejük között a szerelem, le sem lehet vakarni a mosolyt az arcukról.

Nemcsak a széles mosoly, de a kép mellett található leírás is arról árulkodik, hogy újra beköszöntött a boldogság az életükbe:

Minden yooo és minden még jobb lesz

- írta a poszt mellé Junior.