Varga Győző és felesége már 20 éve együtt
2019-11-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Győző és felesége, Böbe 20 éve élnek boldog házasságban, egyetlen közös fiúk, Bence is már 16 éves.

Böbe nemrégiben nyilatkozott férjéről és fiáról a Best magazinnak, amiből megtudhatjuk, hogy férje állandó fellépései ellenére is mindig sikerült minőségi időt együtt tölteniük egymással. Augusztusban ünnepelték a 20. házassági évfordulójukat, ennek okán Győző meglepte az egész családot egy mexikói úttal.

A férjem az egész házasságunkat végigkoncertezte, forgatta. Természetesen tudom, hogy a családjáért dolgozik, de mindig volt ideje arra is, hogy az itthoni feladatai ne hanyagolja el- számolt be a családi életükről Böbe, aki azt is elárulta, hogy férje folyamatosan segít neki, amiben csak tud.


Gyermekük, Bence él-hal a matematikáért és a fizikáért, így édesanyja szerint egyáltalán nem kizárt, hogy mérnök vagy fizikus lesz a közeljövőben. Az viszont biztosnak tűnik, hogy Bence nem itthon fogja folytatni tanulmányait.

"Külföldi egyetemre készül és ebbe picit belehalunk majd. Én talán jobban, mint az apja, ugyanakkor mivel eddig is Bence sikereiért, jövőjéért dolgoztunk, örülünk neki"- tette hozzá Győző felesége. Majd azt is elmondta, hogy sosem cserélné el azt a 20 évet, amit gondoskodó, ezerarcú férje adott neki.

Forrás: Blikk