Vámos Erika már idén hozzámenne a párjához
2021-04-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vámos Erika (46) és kedvese, László (46) kicsivel több mint egy éve alkotnak párt, szerelmük pedig sok nehézséget és kihívást élt meg az elmúlt időszakban. A műsorvezetőnek és párjának nagy terveik vannak az idei évre, amelyekről a Blikknek mesélt először Erika.

– Nemrég volt az első évfordulónk. Laci a kertben várt és a háta mögött dugdosott valamit. Egy cseresznyefa volt az, amit együtt ültettünk el a kertben, szép pillanat volt. Természetesen amikor költözünk az új házunkba, ezt a kis fát is visszük majd magunkkal – mesélte a Blikknek Erika, aki szerelmével együtt nemrég vett egy telket pár utcányira jelenlegi otthonuktól, s hamarosan meg is kezdődhet majd az építkezés.

– Hatalmas kert van, és a ház sem lesz kicsi. Azt szerettük volna, ha nagy nappalink van és ott tudjuk fogadni a vendégeinket. Sőt, már azt is elterveztük, hogy ott tartjuk az esküvőnket, persze, addig várnunk kell, míg rendeződik a helyzet, mert sok vendéggel számolunk – folytatta boldogan a műsorvezető, aki már a nászutat tervezgeti kedvesével. – Amint lehet utazni, ázsiai útra indulnánk, Tibet és Nepál érintésével.Az új ház új kezdetet is jelent, ám a tervekben nemcsak esküvő szerepel, hanem családalapítás is. Erika korábban többször mesélt arról, hogy nem lehet saját gyermeke, szeretett volna örökbe fogadni, ám eddig nem járt sikerrel, de lehet, hogy most, László mellett eljött az idő arra, hogy gyereknevetés zengje be a házat.

– Az új házba gyerekszobát is terveztünk – súgta meg bizakodva Erika. – Nem tettünk le arról, hogy házaspárként megpróbáljuk az örökbefogadást. Laci mondta is, hogy szeretné minél hamarabb elvégezni a felkészítő tanfolyamot. A korunk miatt kevés esélyt látok arra, hogy sikerül, de nem adjuk fel. Szoktam gondolkozni azon, hogy sokáig abban sem hittem, hogy megtalálom az igazit, annyiszor csalódtam már. Most mégis mellettem van az az ember, akivel szeretném leélni az életem, hátha teljesül a másik nagy vágyam is, és anyuka lehetek. Abban biztos vagyok, ha korábban találkozunk Lacival, már lenne gyermekünk.

Forrás: Blikk