A kapcsolatukról vallott Szegedi Fecsó és párja
2021-04-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fél éve alkot egy párt Szegedi Fecsó és szerelme, Géczi Beatrix. Mindkettejüknek volt részük fájdalmas kapcsolatokban, így pontosan tudják, mit várnak el a másiktól, s éppen ezért nem sietik el az összeköltözést sem.Szegedi Fecsót Vasvári Viviennel kötött házassága révén lett ismert a médiában, és bár mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt szerették volna, mindketten új párra találtak.

Az üzletember Bea oldalán találta meg újra a boldogságot. Bár Fecsó korábban azt mesélte, nem kellett sokáig várnia a válaszra, miután elhívta Beát egy randevúra, a modell máshogy emlékszik.

– Egy éven át írogatott az Instagramon, mindenhez kommentelt, randira is hívott, de nem foglalkoztam vele. (...) Bármennyire is az esetem a barna haj és szem, nem reagáltam. Különben is, akkor csak hároméves volt a fiam, Medox, időm se lett volna ilyesmikre – mesélte Bea, aki végül mégis visszaírt Fecsónak.

A páros tavaly októberben találkozott egy órára Fecsó otthonában, a randi során pedig kiderült, nagyon szimpatikusak egymásnak.

– Hamar rájöttünk, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Találkoztunk párszor, kiderült, hogy talpig férfi, kedves ember, lehet vele hülyéskedni. Szeretjük az odamondogatós, adok-kapok humort, sokat tudunk együtt nevetni, de ami a legfontosabb, ugyanazt várjuk el egy kapcsolattól.

A modell korábban már vallott arról, hogy volt párja, akitől a kisfia is született, sokszor bántalmazta őt. Ám a korábbi kapcsolatai sem voltak jobbak: mint mondta, az előző párjai féltékeny emberek voltak, szinte a nap huszonnégy órájában megfigyelték őt. Fecsóval viszont teljesen máshogy érzi magát.

– Nem akarjuk egymást irányítani, meghagyjuk a másik szabadságát, miközben nem veszélyeztetjük a kialakult bizalmat sem. (...) Bár minden területen passzolunk, nem akarunk összeköltözni. Most még élvezem, hogy minden randira sminkelek, kiöltözöm, még akkor is, ha a randik otthon, a négy fal között zajlanak – mesélte a Story magazinnak, majd hozzátette azt is, hogy a karjára tetováltatta szerelme nevét, aki szintén ezt akarta tenni, de a járvány miatt bezártak a tetoválószalonok.

Forrás: Blikk