Válságba került Kulcsár Edináék házassága
2021-10-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Akik nem követik a közösségi oldalaikat, azok számára minden csodálatosnak tűnhetett, ám a felszín alatt bizony komoly feszültség lappangott – árulta el a Blikknek Szabó-Kulcsár Edina.

A Blikknek arról beszélt, hogy azért vállalták férjével, Csutival, azaz Szabó Andrással az RTL Klub Nyerő páros című műsorát, hogy megmentsék a házasságukat. Problémáik mélységéről talán csak a családtagok és legközelebbi barátaik tudtak, hiszen úgy tűnt, minden álomszerűen alakul: a két sikeres üzletember öt éve talált egymásra, három esztendeje fogadtak örök hűséget, 2018-ban világra jött a kisfiuk, Medox, majd tavaly a kislányuk, Nina.

– Azért vállaltuk a műsort, mert úgy éreztük, a kettesben töltött idő segít majd nekünk. Azért mentünk a Nyerő párosba, hogy megmentsük a házasságunkat – vallotta be a Blikknek Edina, aki két gyermeke mellett több vállalkozást is irányít. – Igazság szerint már nem is tudom, hol kezdődtek a problémák... A második várandósságom alatt jött a pandémia, kevesebb volt a munkánk, ezáltal a bevételünk is, ám a kiadásaink csak nőttek. Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra.

A kis Nina érkezése után sem lett könnyebb a helyzet, a baba hasfájós volt.

A legnehezebb időszak Nina féléves korában kezdődött. Van egy betegség, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik, egy pavor nocturnus nevű alvásprobléma. A kislányom hajnalban sikítva ébredt, órákig fent volt, négy hónapon át hetente legalább háromszor tört rá. Folyamatosan vele voltam, nem mertem aludni, lelkileg és fizikálisan is nagyon megviselt ez az időszak – mesélte a modell.

A sok nehézség közepette ráadásul egyre jobban eltávolodtak egymástól a férjével.

– Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára – árulta el Edina. – Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


Csuti bevallotta, nagyon nehezen viselte, amikor Edina máshol aludt a gyerekekkel.

– Még most is összeszorul a torkom, ha felidézem, milyen volt egyedül lenni a házban a feleségem és a gyerekeim nélkül. A szerelem sosem múlt el kettőnk között, még akkor sem, ha sokszor csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez – ismerte el Csuti, aki nem tudja, mit tehettek volna másként, hogy megőrizzék kapcsolatuk lángját. – Igazság szerint a folyamatot nem vettük észre, hanem egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy megtörtént a baj. Szerencsére időben kapcsoltunk, majd léptünk, hogy újra közel legyünk egymáshoz lelkileg is.

Edina és Csuti elárulta, amióta „visszatáncoltak a szakadék széléről”, sokkal jobban odafigyelnek egymásra.

– Hónapok óta fixen van két este a héten, amikor a gyerekek a nagyszülőknél alszanak. Ilyenkor szoktunk randizni. Van, amikor moziba megyünk, meccsre, de legtöbbször otthon vagyunk és beszélgetünk egymással. Nagy szükségünk van erre, de a gyerekeknek is jó, hiszen imádnak a nagyszülőkkel, a dédmamával lenni – fogalmazott Edina.

Forrás: Blikk