Válságba került Curtis és Barnai Judit kapcsolata?
2024-06-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A rapper kedvese, Judit szakemberhez fordult, lelki gondokkal küzd.

Baljós hangvételű bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán Curtis kedvese, Barnai Judit. A kosárlabdázó hétfő hajnalban, az Instagramján írt egy hosszú bejegyzésben arról, hogy hónapok óta lelki problémákkal küzd, sokat vívódik.

Az őszinte vallomásban Judit arról értekezett, hogy az elmúlt négy évben, amióta Curtis barátnőjeként megismerte a nagyközönség, sok mélységet élt át. Pszichológushoz kezdett járni, mert úgy érezte, erején felül teljesít, kell valaki, aki segít neki. A szakember azt javasolta, ne tegye tönkre magát, kezdjen el magával foglalkozni, ám Judit nem tudta, hogyan kezdje ezt el, mert – bevallása szerint – mindig mások érdekeit nézi, soha nem a magáét, és önzőségnek érezné, ha önmagát tenné az első helyre. A bejegyzésben rengeteg fájdalomról, szenvedésről, tüskéről ír, s számára is kérdéses, hogyan került ebbe a helyzetbe. A gondolatait azzal zárta, hogy úgy döntött, meggyógyítja és előtérbe helyezi magát, továbbá semmiképpen nem mutatja azt, hogy minden tökéletes, mert elfáradt.

Talán nem csoda, hogy Judit gondolatai nyomán elindult a találgatás a rajongók részéről: de nem csak a követők, hanem a barátok is aggódni kezdtek, mert Judit egyáltalán nem egyértelműsítette, hogy a hirtelen jött hírnéven túl mi okozott nála olyan komoly lelki problémákat, hogy szakemberhez kellett fordulnia. Sokan párkapcsolati gondokra asszociáltak, amit erősít az a tény is, hogy a rapper és ő kikövették egymást az Instagramon.

Judit kérdésünkre sms-ben közölte, hogy Curtisnek nincs köze a lelki problémáihoz, ha gondjaik lesznek, azt a saját felületükön közlik majd a követőikkel.

Egyik közeli barátjuk azonban arról beszélt lapunknak, hogy a néhány nagy csatát már túlélt páros tagjai között azért vannak problémák.

– Korábban már több alkalommal került válságba a kapcsolatuk. Judit most szakemberhez jár, változtatni szeretne az életén, amibe a párkapcsolata is beletartozik: a korábbi formában nem akarja folytatni Attival, változást szeretne. Úgy tudom, egy időre elköltözött a közös otthonukból, amire volt már példa korábban is. Nem mondták ki, hogy szakítanak, és eddig mindig megoldották a problémáikat. Mi bízunk bennük, és mivel továbbra is nagyon szeretik egymást, van esély arra, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket – fogalmazott a barát.

A szavait megerősítette egy helybéli is, aki ugyanazon a településen lakik, ahol Curtis vett házat, amelybe a múlt nyáron boldogan költöztek be a kedvesével.

– Az elmúlt napokban nem láttuk Juditot a ház körül, de volt már ilyen máskor is – mondta a környékbeli.