Valkó Eszter vallott arról, hogyan esett teherbe
2019-03-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Sokáig nem jött össze a családalapítás Valkó Eszternek és férjének, ám most végre teljessé válhat a családjuk. A műsorvezető elárulta, alig várja már, hogy a kezében tarthassa a picit.



Valkó Eszternek és Péternek nagyon hosszú utat kellett megtenniük, hogy elérhessék legnagyobb vágyukat, egy kisbabát. Miután kiderült, hogy a műsorvezető nem képes természetes úton teherbe esni, teljesen összeomlott, de végül a baba utáni vágy erősebbnek bizonyult, így belekezdtek a lombikprogramba. Ám ezután sem lett könnyebb a dolguk, sokszor kellett kudarccal szembesülniük.

Elkeseredésemben eljutottam odáig, hogy azt mondtam Petinek, ha szeretne, nyugodtan keressen magának másik párt, akitől lehet gyereke. De közben tudtam, annyira szeret, hogy úgysem teszi meg. Sőt, azt mondta, ha nem jön össze, újratervezünk, de akkor is együtt – vallotta be Valkó Eszter a Best magazinnak.



Majd egy hatalmas változás következett be az életükben, ugyanis kiköltöztek Hollandiába, ahol Péter új állást kapott. A környezetváltozás és Eszter hozzáállásának a megváltozása eredményre vezetett, hiszen azóta már hét hónapos terhes a kisfiukkal.

„Az orvosok mindig azt mondták, ez nem betegség, nem kell vele foglalkozni, ezért ahogy megvolt a beavatkozás, mentem is dolgozni. Ezúttal viszont pihentem, olvastam, feküdtem, még párnát is tettem a csípőm alá, hogy a pici biztosan megtapadjon. És csodák csodájára, valóban sikerült! Elengedtem minden terhet, és csak magamra, magunkra koncentráltam” – mondta a lapnak.



Forrás: Blikk