Valentin-nap otthon? 6 könnyen megvalósítható ötlet
2021-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Karantén és kijárási tilalom ide vagy oda, hamarosan Valentin-nap, a szerelmesek legszebb ünnepe. Ha jelen helyzetben gyertyafényes éttermi vacsorára vagy összebújós mozizásra nem is gondolhattok, azért elkeseredni nincs ok. Miért ne randizhatnátok ezen az estén otthon? A meghitt és megismételhetetlen pillanatokhoz nem lesz szükségetek másra csak néhány apró előkészületre és némi kreativitásra.

Olvass tovább 6 könnyen megvalósítható ötletért!

1. Gyertyafényes vacsora a konyhában

Ki mondta, hogy csak egy étterembe lehet ilyenkor romantikázni? Ha szeretsz főzni, akkor készítsd el a párod kedvenc ételét, vagy akár kettesben is nekiállhattok, így még szórakoztatóbb közös programban lesz részetek. Bontsatok egy üveg bort, vagy keverjetek egy finom koktélt, és észre sem fogjátok venni, milyen gyorsan elrepül az este. Ha egyikőtök sem egy konyhatündér, akkor sincs gond, számtalan étterem biztosít házhozszállítást, és Nektek már csak pár mécsesről és egy kis zenei aláfestésről kell gondoskodnotok. Vegyetek szép ruhát, és adjátok meg a módját a különleges randevúnak.

2. Piknik a nappaliban

Vagy esetleg egy fűthető erkélyen, bevállalósabbaknak nagykabátban a teraszon. A távolságtartás garantált, mégis egyedi program lehet egy piknik otthon. Csináljatok helyet a nappali közepén és terítsetek le egy nagy plédet. Készítsétek oda a kedvenc italotokat és némi nassolnivalót, sajtot, gyümölcsöt, desszertet, kapcsoljatok hangulatvilágítást, és élvezzétek a pillanatot.

Ezt is olvasd el! - Az 50 legszebb szerelmi vallomás Valentin-napra

3. Mozimaraton

Filmmániások előnyben. Ha ilyen ínséges időkben sem szeretnétek mellőzni a mozi élményét, akkor tartsatok otthon egy filmes maratont. Válogassátok össze a nagy kedvenceket, vagy gyűjtsetek néhány régi bakancslistás alkotást, amire sosem volt időtök. Most itt a remek alkalom, elég egy nagy tál popcorn, és még a kanapéról sem kell felállnotok.

4. Romantikus spa a fürdőszobában

Egy jó kis wellness programért sem feltétlenül kimozdulnotok otthonról. Nincs is jobb egy illatos forró fürdőnél egy hideg téli estén. Kapcsoljatok mellé relaxáló halk zenét, használjatok nyugtató illóolajokat, és masszírozzátok meg egymást. A lazítás és feltöltődés garantált.

5. Kvíz

Ha szerettek játszani, akkor kellemes szórakozást nyújthat egy „ismerkedős” kvíz. Ezt többféleképpen is játszatjátok. Mindketten írjatok össze 10-10 kérdést, olyan témákban, amelyet még nem tudtok a másikról. Vagy meg is fordíthatjátok a dolgot, és tegyetek fel magatokról 10 kérdést, amelyre a párotoknak kell válaszolnia. A végeredmény mindenképpen tanulságos lesz, kiderül ugyanis, hogy valójában mennyire ismeritek egymást.

6. Reggeli az ágyban

Ha már úgy alakul, hogy idén vasárnapra esik a szerelem ünnepe, akkor miért kellene korán kelnetek? Lepd meg a párod egy kényeztető, lazítós reggelivel az ágyban, és közösen fogyasszátok el. Közben ráérősen beszélgessetek végre egy jót, a hétköznapok rohanásában úgy sem jut soha egymásra elég idő.

A fenti néhány ötlet csupán a kiindulópont, bátran kísérletezzetek, és legyetek kreatívak. Csak azt tartsátok szem előtt, hogy ez az este rólatok szól, az együtt töltött minőségi időről, néhány megismételhetetlen és remélhetőleg felejthetetlen pillanatról, ami még inkább egy egységgé kovácsol majd benneteket.