Kiderült, miért ért véget Sánta Laci és Széphalmi Juliska házassága
2021-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Válása okairól mesélt Széphalmi Juliska. A táncművésznő és férje, Sánta Laci színész tavaly október elején tudatták, hogy hat, együtt töltött év után elválnak útjaik. A kívülről mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnő pár szakításának híre sokakat megdöbbentett, a döntést pedig mindkettejüknek fájó volt meghozni. Bár korábban Sánta úgy fogalmazott, lelke mélyének egy része úgy érzi, ez a kapcsolat még menthető, ám úgy tűnik, a dolog végleg zátonyra futott. Az okokról Széphalmi először mesélt részletesen – írja a Story magazin.

– A munkánk leállásával arculcsapásként borult fel az egyébként teljesen pörgős életünk, majd szembe kellett néznünk magunkkal, a házasságunkkal, ami elképesztően nehéz volt. Sosem gondoltam, hogy ez a folyamat ennyire fájdalmas tud lenni. Pokoljárás. Szinte fizikailag éreztem, ahogy kitépnek belőlem egy darabot. (…) Őszinte, szókimondó embernek gondolom magam, épp ezért nagyon nehéz volt felismerni, hogy épp saját magamhoz nem voltam őszinte. Azt hittem, hogy minden rendben van a családunkkal, sokáig áltattam magam. (…) Nagyon sokat foglalkoztunk a házasságunkkal, rengetegszer voltunk párterápián. Mindent megpróbáltunk, így nincs bennünk harag a másik irányába azért, mert nem sikerült megmenteni a házasságunkat – mondta a Story magazinnak Széphalmi Juliska, akire időközben a szerelem rátalált, a tőle 18 évvel idősebb kollégájába, Nagy Balázsba szeretett bele, akit régóta ismer a Madách Színházból.

De Széphalmi Juliska az exférje, egyben gyermeke apja iránt továbbra is érez.

– Elképesztő módon szeretjük egymást Lacival. Ugyan már nem vagyunk férj és feleség, de anya és apa, vagyis egy család maradunk. (…) A miénk egy abszolút sorsszerű találkozás és hatalmas szerelem volt, kérdés sem fér hozzá, hogy a családunknak annak idején létre kellett jönnie – tette hozzá a fiatal táncművésznő.

Forrás: Blikk