Válása után pszichológus segítségét kérte Vasvári Vivien
2019-11-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat
Vasvári Vivien bevallotta, pszichológus segítségét kérte a nehéz időszakok feldolgozásában, bár már sokkal jobban van, mint ahogy az elmúlt napok tévéműsoraiban láthatták a nézők.

 
Egyre erősebb Vasvári Vivien! A csinos anyukát ugyan az elmúlt napokban többször is pityeregve látták viszont a nézők a tévé képernyőjén, ám azóta kiderült, mi volt az igazi oka a kiborulásának. A felvételek óta eltelt időben pedig olyannyira megerősödött a szőkeség, hogy mára már rendezte is sorait.
 
"Több mint két hónap eltelt, már nem vagyok stresszes. Pontosabban van stressz az életemben, de nem a férjem miatt. Sokat dolgozom, az életem ugyanolyan maradt, mint Fecsó mellett volt. Az egzisztenciámat magam teremtettem meg, fent tudom tartani. Nekem nem kell egy férfi sem, hogy megálljak a lábamon. Már rég visszaköltöztem a saját lakásomba" - kezdte a Borsnak a modell, hozzátéve: mindent saját magának köszönhet, koránt sincs elveszve. Bár érzékeny típusnak tartja magát, már nem sír, az önsajnálatot nem kedveli.
 
"Egyedül a gyerekeimet sajnálom, az ember nem így tervezi az életét. Egy férfival akartam leélni az életem, nagy családról álmodtam, de be kell látni, ha már nincs mit tenni. Nem maradok olyan kapcsolatban, amiben szenvedek. Szeretnék még gyereket, de hogyan szüljek, ha már két kapcsolatom így végződött?"

 
Vivien szerint erős, határozott személyiség, amelyet nem igazán tűrnek a férfiak, ő azonban nem hátrál. Keresi azt a személyt, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.
 
"Könnyen esek szerelembe, és a végsőkig harcolok. Őszinte leszek, járok pszichológushoz. Sok szenvedés volt az életemben, amit nehéz feldolgozni, ebben segít."
 
Forrás: Blikk