Rendhagyó módon közölte a terhességét férjével Tóth Gabi
2019-11-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat
Tóth Gabit és férjét Krausz Gábort igencsak váratlanul érte első gyermekük érkezésének híre, mivel Gabinak nagyon kis esélye volt természetes úton teherbe esnie egy korábbi egészségügyi probléma miatt. Most férje mesélt a Story-nak az örömteli pillanatról, a szokatlan bejelentésről és a babavárásról.

 
Gabinál korábban egy ciszta okozott belső vérzést, ami nagyban károsította a petefészkét. A szomorú eset miatt nagyon kis esélye volt arra hogy valaha gyermeke születhessen természetes úton, emiatt lepődött meg a fiatal pár amikor mégiscsak megtörtént a csoda.
 
Krausz elmondta, hogy a hírt nem éppen úgy tudta meg, ahogyan sok férfi azt elképzeli, Gabi ugyanis nem várt vele egy finom vacsoráig és a kis cipők is kimaradtak.
 
Én még ágyban voltam reggel, amikor Gabi rám rúgta az ajtót: 'Babát várunk!'. Erre vágytunk mindketten, mégis váratlanul ért minket, először meg is ijedtünk kicsit, mert tisztában voltunk azzal, hogy a gyerekünk megváltoztatja az életünket. De annál boldogabban és lelkesebben kezdtük el a készülődést életünk nagy eseményére - meséli.
 
Azóta Gábor minden kívánságát lesi feleségének és igyekszik a lelkére is odafigyelni, mivel tudja jól, hogy egy terhes nő még érzékenyebb tud lenni. Gabi terhességének köszönhetően Gábor sokkal megfontoltabb és komolyabb lett, hiába nevette ki korábban barátait mindig, ha azt mondták neki akkor lesz majd csak igazi férfi, ha gyereke születik, most már a saját bőrén érzi a változást.
 
Érdekes, újabban sokszor ellágyulok. Soha nem gondoltam például, hogy egy boltban engem majd jobban érdeklenek a babaruhák, babacipők és hogy pont a feleségem lesz az aki megfontoltabban vásárol.. - mondja nevetve.

 
Bár hátra van még egy kis idő a szülésig, a pár már mindenre felkészült: a gyerekszoba készen, a babakocsi összeszerelve, és a kiságy mellett a pelenkázó is csak gyermek érkezését várja.
 
Krausz Gábor az interjú végén kitért édesapjával való kapcsolatára is, ami nem volt mindig teljesen felhőtlen. Pozitív változást akkor vett észre először, amikor négy éve hazatért Londonból. Az igazi előrelépést kettejük kapcsolatában azonban az hozta meg hogy édesapja unokája nemsokára megszületik.
 
Tulajdonképpen születendő kislányomnak köszönhetem hogy visszakaptuk egymást édesapámmal(...) Gabi szülésével egészen új fejezet kezdődik a családunk éltében -zárja bizakodóan a nemsokára családapává váló Gábor.
 
Forrás: Blikk