Válása részleteiről beszélt Peller Anna
2023-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Idén tavasz elején robbant a hír, hogy az elválaszthatatlannak látszó Peller Anna és Lukács Miki válik. Bár a láng már nincs meg közöttük, azt mindketten hangsúlyozzák, hogy jóban vannak, a szülői feladatokat megosztják, és nagyon jó szövetségesei egymásnak.

Anna elárulta, hogy a döntést hosszas mérlegelés előzte meg. A sztárpár sokat tett azért, hogy a házasságukat megmenthessék:

Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, párterápiára is jártunk, amelynek során szépen kikristályosodott, hogy mi nagyon jó szövetségesei vagyunk egymásnak, de már csak, mint apa és anya. Butaság lenne nem megpróbálni külön-külön boldognak lenni – magyarázta Anna egy a Nők Lapjának adott interjújában, amelyben arra is kitért, hogy milyen nehéz volt meghozni ezt a döntést.

„A világ legnehezebb dolga. Mikinél és nálam is a legelső szempont az volt, hogy Annabella jól legyen. És azt is mindketten a szívünkön viseljük, hogy a másik jól legyen. Erős szövetség a miénk, és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad” – mondta a színésznő, aki bevallása szerint sokat változott a válás óta.

„Folyamatosan változom, ahogyan mindenki. Világéletemben érdekelt a pszichológia, rengeteg ilyen témájú könyvet, oldalt olvasok. Szerintem a személyiségünknek van egy alapmagja, és arra folyamatosan rakódnak rá a rétegek. Változik, mennyire vagyunk bátrak, mire vagyunk nyitottak, mást gondolunk dolgokról, mint korábban” – magyarázta és hozzátette, hogy szerinte pontosan ezek az izgalmas változások adnak értelmet az életnek.