Vajon meddig marad szingli Bochkor Gábor?
2021-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bochkor Gábort korábban nagy nőcsábászként tartották számon: vajon meddig marad szingli a rádiós?Noha korábban úgy nyilatkozott az 56 éves Bochkor, hogy még nem találta meg új párját, de a kellő nyitottság megvan a részéről, a párterapeuta szerint a válás és az ezzel járó gyászfolyamat hosszú évekig is elhúzódhat.

– Ötven körül egy válás egybeeshet az életközépi válsággal is, ami azt jelenti, hogy az ember elgondolkodik, merre haladjon tovább, jó-e az az irány, amerre eddig tartott. Fel kell dolgozni a veszteség élményét, ehhez pedig idő kell, hiszen ez nem kis feladat. Végig kell gondolni, kinek milyen része volt a kapcsolat megromlásában, önmagunkkal szembenézni pedig ilyenkor nem egyszerű, de csak ezáltal léphetünk ki úgy egy kapcsolatból végleg, hogy mi is kaptunk a válástól valamit. Szülőként pedig sosem tudunk teljesen elválni egymástól, hiszen a gyerek mindig ott lesz, és emlékeztet a másikra, akivel tartanunk kell a kapcsolatot – fejti ki Rist Lilla párterapeuta.

Minden bizonnyal Bochkornál elhúzódik ez a gyászfolyamat, hiszen a korábban nagy nőcsábászként számontartott műsorvezető mellett rendre szebbnél szebb lányok tűntek fel, de amióta szakítottak Andreával, nem talál párra. Pedig, úgy tudjuk, rendszeresen randizik. Ahhoz, hogy még nincs komoly kapcsolata, persze annak is köze lehet, hogy saját bevallása szerint is lágyabb, megfontoltabb lett az utóbbi években.

– A legfontosabb az életemben, hogy 13 éve született egy gyerekem, és azóta teljesen másképp állok mindenhez, az egész élethez. Sokan azt mondják, emberibb lettem, lágyultam, legyen így, vállalom – vallott korábban a Blikknek Bocsi, aki szétválásuk után őszintén mesélt arról, hogy sokként érte őt a szakítás. 

– Finoman azt lehet mondani, meglepetésként ért, de ebbe az embernek bele kell állnia. Nincs mese! Ezt tudni kell kezelni, elviselni, a mélypontokat átélni, és azokból újra felemelkedni – mondta akkoriban, amikor véget ért a kapcsolata Várkonyival. Azt is hozzátette akkor: azt a legnehezebb megszoknia, hogy hétvégi apuka lett.

 

Most meg talán azt, hogy élete korábbi párjára rátalált a felhőtlen boldogság.

Bochkor Gábor mellett korábban csak gyönyörű barátnők tűntek fel. Dobó Katával való szakítását is megszenvedte, hiszen amikor a színésznő azzal hagyta el, hogy Amerikában képzeli el a jövőjét, ő még szerelmes volt bele. Csisztu Zsuzsával még a kilencvenes években alkotott egy párt, szakításuk pedig meglehetősen hangosra sikerült. Osvárt Andreával szintén viharosan szakítottak, a színésznő még Bocsi laptopját is összetörte, miután a rádiós lebukott egy SMS-sel. Molnár Anikóval kétszer is összejött, sőt gyereket is terveztek, ám a kapcsolat egyszer sem volt hosszú életű. Tornóczky Anita a szakításuk után azt mondta, Bochkor nehéz természetű ember, akihez sok megértés és türelem kell, ám a kemény felszín alatt érzékeny lélek lakozik.

Forrás: Blikk