Vajon ki hódította meg Széphalmi Juliska szívét?
2023-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Januárban derült ki, hogy Széphalmi Júliának új párkapcsolata van, ám a férfi kilétét sokáig nem árulta el, korainak tartotta.

 

A táncművész nem titkolózik tovább, nyilvános eseményen kapták lencsevégre őt, és szintén szakmabeli szerelmét, Kovács Richárdot.

A John Wick 4. részének premier előtti vetítésén büszkén és boldogan pózolt a kameráknak Juliska és párja, aki még egykor a testvére szaktársa volt a Táncművészeti Főiskolán.

– Halad előre a kapcsolat, úgy éreztem, itt az ideje vállalni. A kisfiammal még nem ismerik egymást, majd csak akkor kerül sor a találkozásra, ha mindkettőnknek meggyőződése, hogy együtt képzeljük el a jövőnket – árulta el a Madách Színház sztárja, aki három évvel fiatalabb férfit szeret, és eleinte tartott a korkülönbségtől.

– Mindig idősebb párjaim voltak, így tartottam ettől egy kicsit. Ahogy telik az idő, egyre kevésbé merül fel bennem egyáltalán a korkülönbség. Sőt! Tetszik az a lendület, az az energia, ami benne van – mosolyodott el Juliska, és le sem tagadhatná, mennyire boldog.