Vajna Timi bezsongott húga terhessége hallatán
2020-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hazajön húga szülésére Vajna Tímea. Palácsik Lilla a Borsnak elmondta, annak ellenére, hogy nővére jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, úgy érzi, így is mindenben számíthat a segítségére.

„Timi teljesen be van zsongva. Majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy gyermeket hordok a szívem alatt” – mesélte a várandós Palácsik Lilla a Borsnak adott interjújában, hozzátéve: nővére egyelőre nem tudott személyesen gratulálni az örömhírhez, mivel jelenleg is az Egyesült Államokban tartózkodik a párjával, ugyanis szeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot.

„Persze, mi ebben abszolút támogatjuk őt, de a szüléskor már mindenképpen szeretne mellettem lenni. Anyatigrisként vigyáz rám, félt és óv engem, ami érthető, hiszen ő az idősebb” – mondta Lilla, aki szerint nővére néha túlzásba is esik az „anyáskodással” és az aggódással.

Palácsik Lilla április végén jelentette be, hogy 18 hetes terhes. A 26 éves fotós és férje, Visváder Tamás elmondták, egyelőre nem tudják a baba nemét, ám nővére már előre megjósolta, hogy fiút vagy lányt hord a szíve alatt. „Egyik nap fiút mond, másik nap kislányt, de igazság szerint nekünk édesmindegy” – mondta Visváder Tamás, aki majd élő videóban szeretné közölni a nyilvánossággal első gyermekük nemét.

Forrás: Blikk