Vajna Timi belevág a babaprojektbe
2017-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Vajna Tímea az Egyesült Államokba költözik, ugyanis régóta szeretne amerikai állampolgárságot szerezni, ehhez pedig öt éven belül legalább két és fél évig ott kell élnie. A költözésnek azonban más oka is van: a gyerekvállalás.

Andy Vajna már korábban is nyilatkozott arról, hogy bármikor szívesen belevágna a babaprojektbe, és nemrég felesége is arról beszélt, hogy készen áll az anyaságra. Még 2015-ben nyilatkozta a modell a Best magazinnak, hogy két évet még várna vele és azt is megemlítette, hogy lombikbébi-program segítségével vállalnának gyereket. Az az intézmény, ahol a beültetést végeznék Los Angelesben van, Timi pedig pont oda költözik.A beültetési procedúra több ideig is eltarthat, elképzelhető, hogy Timinek hosszú hónapokat kell majd Amerikában tölteni. Ez idő alatt fel tud készülni a beavatkozásra testileg és lelkileg egyaránt, illetve elegendő időt tölt majd ott ahhoz, hogy megkaphassa az állampolgárság megszerzéséhez szükséges papírokat.

Timi arról is beszélt, hogy régebben, még diákként elment egy jósnőhöz, aki többek között megjövendölte neki, hogy egy nála sokkal idősebb, magyar származású de külföldön is élő férfihoz fog feleségül menni, és két gyerek édesanyja lesz majd. Az első bejött, vajon a második is valóra válik? Timi erről úgy vélekedik, hogy ha igen, akkor a másodiknak valószínű nem Andy lesz az apja. Azonban az is lehetséges, hogy másként teljesedik majd be a jóslat, ugyanis a lombikbébi-program során több megtermékenyített petesejt kerül beültetésre, így jóval gyakoribb az ikerszülés, mint normális esetben.Forrás: Blikk