Hajdú Péternek új párja van
2017-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hat hónap egyedüllét után újra boldog Hajdú Péter (41), Eszter személyében rátalált a szerelem. A hölgy 28 éves, civil, és a jövőben is a háttérben szeretne maradni. A Story magazin közölt fotókat a válófélben lévő producerről és fiatal kedveséről. Hajdú Péter a Blikknek megerősítette, hogy valóban egy párt alkotnak.– Igen, valóban új kapcsolat van az életemben – vallotta be a Frizbi műsorvezetője. Házassági válsága óta Eszter az első nő, aki közel került Péterhez.

– Nagyon friss még a kapcsolatunk, ezért sokat nem szeretnék róla elárulni. De igen, Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk – tette hozzá Hajdú. A Blikknek sikerült barátnőjét, Esztert is elérnie.– Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra – kezdte a producer kedvese, akitől a Blikk megkérdezte azt is, mit szól ahhoz, hogy máris az érdeklődés középpontjába került választottja miatt.

– Erre nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem – mondta.

A Blikk megtudta azt is, hogy Eszter egy reklámügynökségnél dolgozik, és kommunikáció szakon végzett. Péter tavaly év végén hívta el először randizni, utána egy közös, baráti vakáción jöttek össze. Ezen a kiránduláson hódoltak Péter szenvedélyének, a síelésnek is. Külföldön randevúzni nyilván egyszerűbb volt, mint idehaza kimozdulni, ahol Hajdút mindenhol felismerik.Forrás: Blikk