Vajna Tímea kibékült szerelmével
2021-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vajna Tímea párja egészen Amerikáig utazott, hogy kibéküljenek és maguk mögött hagyják a szakításukhoz vezető ellentéteket. A békülés pedig a jelek szerint sikeres volt.Korábban Timi maga nyilatkozta a Blikknek, hogy a kedvesével szakítottak: akkor a párja összecsomagolt mindent, majd otthagyta Amerikában. És bár közösen kerestek lakást Budán, később Timi azt nyilatkozta a Blikknek, hogy Zoltán magának vásárolta az ingatlant, sőt, oda is költözött, miután szakítottak.

Ám Tímea egyik barátnője szerint már szent a béke a nő és párja között. Zoli nem hagyta annyiban a dolgot, repülőre ült, majd kiutazott Amerikába, hogy megmentse a kapcsolatukat.

– Úgy tudom, Zoli a múlt hét kedden utazott ki Timihez. Képtelen őt elengedni, békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva – árulta el egy közeli ismerősük a Borsnak.

A pár állítólag egy közös nyaralást szervezett, ahol átbeszélhetik a problémáikat. A legvalószínűbb úticél Miami, ahonnan Timi több képet is posztolt a közösségi oldalára.

 

Az özvegynek és párjának van mit átbeszélniük, hiszen ellentétes állásponton vannak azzal kapcsolatban is, szeretnének-e gyermeket. Timi ugyanis még várna a családalapítással.

– Timi gyönyörű nő, de sosem lehet biztos benne, hogy mi az igazán vonzó egy férfi számára: ő, avagy mesés vagyona – mondta az egyik ismerőse, aki azt is elárulta, hogy az igényeihez illő partnert keres.

– Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igényeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra – mesélte az ismerős.

Forrás: Blikk