Stahl Judit férjével való megismerkedéséről mesélt
2021-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stahl Juditot a TV2 Tények műsorának híradósaként ismerhette meg az ország, ám 2002-ben otthagyta a műsort. Viszont a népszerűsége egyáltalán nem csökkent, 2003-ban elindult a Stahl konyhája, az 52 éves sztár pedig azóta egy egész gatsztrobirodalmat épített fel, számos receptkönyvvel.A receptkönyvek mellett sok szórakoztató női irodalmat és krimiket is ír, valamint elindította a saját weoldalát is. Rengetegen főznek az ott található online receptek alapján, a karantén óta pedig Stahl Menza otthon címmel posztol receptötleteket, ezzel segítve azokat, akik az otthoni munkavégzésre kényszerülnek, vagy az online oktatás miatt otthon kell maradjanak gyerekeikkel.

Stahl Judit férje, Bohus Csaba 36 éve a társa az életben. A pár 2001-ben házasodott össze, de még a gimnáziumban ismerték meg egymást 16 évesen, amikor egy szülinapi buliba mindketten tortát vittek, így beszélgetésbe elegyedtek.

„Már régóta barátok voltunk, és amikor mondta, hogy ő már szeretne egy barátnőt, azt mondtam neki, lehetnék én az ideális jelölt, mert mellettem nem fog unatkozni” – mesélte Stahl Judit az Éva magazinnak.

 

Majd azt is elmondta, hogy bár eredetileg biológia-kémia szakra készült, végül rendezőnek jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, mert a faliújságon azt látta, hogy aki művészeti egyetemre felvételizik, az két napig igazoltan hiányozhat. Kepes Andrástól tanulta a televíziózást, aki nagyon szigorú tanár volt. Jakupcsek Gabriellával és Vig Monikával jelentkeztek tévézésre. Elmondta, hogy először kissé rossz volt a tartása, és kicsit dadogott is, ezért Kepes András kételkedett benne.

Stahl először gyakornokként kezdett a tévénél, később szerkesztett, rendezett, majd amikor 1997-ben elindult a TV2, ő lett az egyik női híradós a Tényekben, később a Jó estét, Magyarország! című műsorban. Férje, Csaba pedig építő kritikával illette őt, ugyanis őszintén elmondta neki, hogy szörnyű volt, de ennél már csak jobb lehet.

„Ő ilyen, mindig bátran a szemembe mondja, amit gondol, emellett – vagy ezért is – a világ legjobb embere” – mondta.

Forrás: Blikk