Vajna Tímea képtelen feldolgozni férje elvesztését
2019-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Az egykori filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna (†74) januári halála óta nem találja a helyét az összetört, fiatal özvegy. Közös budai otthonukban szinte rászakadt a magány, minden néhai férjére emlékezteti, amivel meglehetősen nehezen birkózik meg. A Blikk úgy tudja, a villa korábban júliusig kötött bérleti szerződését mindössze szeptember 1-jéig hosszabbíttatta meg az özvegy, tehát három hónapja maradt arra, hogy végső búcsút vegyen az ottani közös emlékektől – mert a távozást fontolgatja.

– Úgy döntött, a nyarat még a villában tölti, ősztől pedig megpróbál a környezetváltozásból erőt meríteni. Szeptember 1-jéig él a mostani szerződés, de már lélekben készül a költözésre – tudta meg a Blikk Timi közeli ismerősétől, aki szerint a barátnője nincs jól, gyakran elsírja magát, ha csak szóba kerül Andy, az óriási házban pedig minden szeglet Vajnára emlékezteti.

Vajna Timea

Tímea korábban a közösségi oldalain felidézte, mennyi klasszikust néztek meg együtt a ház mozitermében, milyenek voltak a közös vacsorák az asztal mellett, amelynél világsztárok is – így például Arnold Schwarzenegger (71) vagy Antonio Banderas (58) – megfordultak. A fővárosi, kétszintes villában ráadásul ott vannak az állatok, amelyeket együtt gondozott a házaspár – sőt, korábban Timi arról is posztolt, hogy Andy madarak képében próbál neki üzenni a túlvilágról. Nem csoda, ha úgy érzi, elűzik az emlékek a luxusvillából, bár az épületet bérbe adó Docler-csoport munkatársa a Blikknek korábban elárulta, Tímea addig marad, ameddig akar, nem állnak a szerződéshosszabbítás útjába.

Az özvegy jelenleg Franciaországban, a cannes-i filmfesztiválon pihen, ahova szintén volt férjével készültek, így ez az utazás sem feledteti vele a gyászt.

Vajna Timea

„Az idei Cannes más, mint a többi, és soha nem lesz már ugyanaz. (...) Ahogy a hajóra léptem, rám tört a sírás, mert minden Andyre emlékeztet” – írta közösségi oldalán Vajna Tímea. „Azt hittem, jót fog tenni egy kis kikapcsolódás a rengeteg céges dolog mellett, de most még magányosabbnak érzem magam” – vallotta meg az özvegy.

Az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott vállalkozó cégétől Andy Vajna vállalata 2013 óta bérli az egyik budai kerületben lévő villát. Gattyán György Gyárfás Tamástól vásárolta a kétezer négyzetméteres ingatlant. A filmügyi kormánybiztosnak elővásárlási joga volt a luxusvillára, de az adásvétel nem történt meg az elmúlt hat évben.

Vajna Timea

Forrás: Blikk