Vajna Tímea jövőbeli terveiről vallott
2020-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nagy meglepetést okozott Vajna Timi, mikor a TV2 új showműsorában szereplő Szőrmók jelmezből előbújt. Az üzletasszonyról még a saját nagymamája is azt hitte, az Egyesült Államokban van, miközben teljes titokban készült arra, hogy mindenkit megtévesszen. Kiderült, Tímeát részben a több mint egy éve elhunyt férje, a TV2 egykori tulajdonosa, Andy Vajna (†74) emléke marasztalta, annak ellenére, hogy az állampolgárság igénylése miatt már nem kéne itthon lennie.

– Nagyon szerette ezt a show-t, sokszor mutatta nekem a videókat a maszkos énekesekről, először ő vetette fel, hogy csinálják meg. Remélem, büszke lenne rám, hogy szerepeltem benne! - mondta a Blikknek Timi, aki a szereplésért kapott gázsiját két gyermekkórháznak ajánlotta fel. Andy Vajna özvegye rajong a kicsikért, nemrég azt is elárulta, hogy még 40 éves kora előtt szeretne édesanya lenni.

- 37 éves elmúltam, és mindenképp szeretnék gyereket, csak hát kell egy dolog hozzá, ami szerintem ebben az évben, vagy jövőre megtörténhet, de igazából erre nem lehet számítani, hiszen, ha valakivel kell találkoznod, akkor úgyis találkozol vele - mondta a Borsnak Timi, akit a lap arról is megkérdezett, mi újság van azzal a Zoltán nevű fiatalemberrel, aki az üzlettársa lesz.

 

Timi elárulta, hogy a férfit Andy barátjaként ismerte meg és eleinte nem igazán kedvelte, nem is tudott férfiként nézni rá.

- Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon - vallotta be a lapnak, hozzátéve: Zoltán nagyon tisztelte és szerette Andyt, és néha kicsit úgy érzi, mintha Andy lelke a férfiba költözött volna, mert sokszor úgy viselkedik, mint ő.

- Egy igazi gentleman módjára virágokat és ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van köztünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és meglátjuk, mit hoz a jövő - mondta Timi.

Forrás: Blikk