Vajna Tímea előre megálmodta, hogy húgának kisfia fog születni
2020-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Büszke nagynéniként újságolta el Vajna Tímea (37), kisfiúval bővül a családjuk, amit ő már korábban kiolvasott a kártyalapokból. Az özvegy húga, Palácsik Lilla (26) április végén a Story magazin címlapján jelentette be, férjével, Visváder Tamással első közös gyermeküket várják. A nagynéni azóta is roppant izgatott a baba érkezése miatt.

 
Hétfő este pedig már a pici nemére is fény derült. A szülők a járvány miatt „online partit” rendeztek, hogy megtudják, fiú vagy lány érkezik hozzájuk.

„Sziasztok! Sokan már tegnap megtudtátok, velünk átéltétek ezt az élményt, kisfiúnk lesz, akit már nagyon várunk!” – írta Palácsik Lilla az Instagram-oldalán.

Az özvegy is élőben, Los Angelesből kísérte figyelemmel a leleplezés perceit, amikor is az 5-ös számú lufi rejtette a fiúra utaló kék konfettiket, amelyet a családtagok javaslatára pukkantottak ki.

„Esküszöm, én sem tudtam, és csak hirtelen mondtam egy számot, mert az ötös a siker száma. Amúgy megálmodtam már az elején, hogy kisfiú lesz. Annyira boldog vagyok, a szüleim és a nagyszüleim annyira vágytak már fiú unokára” – árulta el követőinek az Instagramon az özvegy, aki még kártyát is vetett, hogy jóslatból megtudja, fiú vagy lány születik. Tímea spirituális beállítottságú, amiről többször mesélt már férje halála kapcsán is, most azt mondja, a nemet a lélek választja ki.

– Nagyon izgatott, hogy a húga terhes, végtelenül örül a boldogságuknak. Lilla néhány évvel ezelőtt átesett egy nőgyógyászati műtéten, amikor kiderült, endometriózisa van, az orvosa tanácsára nem is húzták sokáig a családalapítást. Timi is tudta, hogy babát szeretnének, s majd kiugrott a bőréből, amikor kiderült, úton van a pici. Azt tervezik, hogy haza is repül Budapestre, amikor Lilla szül majd – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

 Forrás: Blikk