Újra megnősül Márió
2024-02-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már csak néhány hete maradt Bock Attilának – ismertebb nevén: Máriónak – és kedvesének, hogy megszervezzék a nagy napot, ugyanis tavasszal a zenész elveszi a párját, Izabellát.

A harmonikás még tavaly januárban mutatta be új párját, akiről úgy nyilatkozott, el tudná képzelni vele a közös jövőt. Ősszel úgy döntött, nem vár tovább, megkéri szerelme kezét. A leánykérést karácsonyra tervezte.

Megkértem Adriennt, egy kis unokatestvért, hogy az ajándékosztás után indítsa el a Back II Black Mindentől távol című számát, hogy fokozzam a hangulatot. Az egész család meglepődött, Izabella pedig olyan szélesen mosolygott, hogy az a kép egy életre a szívembe vésődött. Azonnal igent mondott, majd megcsókolt. Pár perc múlva pedig előkerültek a talán már szilveszterre vásárolt pezsgők, amikkel koccintottunk a közös jövőre

– emlékezett vissza a lánykérés csodálatos pillanataira Márió, akinek már csak az esküvőszervezés miatt fáj a feje, hiszen néhány hét múlva el is jön a nagy nap.

Nem az a vőlegény vagyok, akinek csak megmondják, mikor és hol lesz az esküvője, és akkor odamegy. Én részt akarok venni a szervezésben. Persze, hogy három nő mellett hogyan tudok érvényesülni, az majd kiderült. De, a viccet félretéve, gőzerővel elkezdtük a szervezést, mert az esküvőnket tavaszra tűztük ki, és lássuk be, nem sok időnk van. Izabellánál és nálam ez megszokott, minden olyan gyorsan és szépen alakul, nem félek attól, hogy nem lesz minden kész a nagy napra

– mondta a zenész.

Mint ismert, Márió 2021-ben veszítette el szeretett feleségét, kislánya édesanyját. Annamária egy gyógyíthatatlan daganatos betegségben hunyt el, tragikusan fiatalon. A gyász időszaka nagyon fájdalmas volt Márió számára, ám úgy látszik, Izabella visszahozta a boldogságot az életébe.