Újabb részletek derültek ki Király Viktorék álomesküvőjéről
2020-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A szűkkörű ceremóniát a pár csak családjával és közeli barátaival osztotta meg, esküvőjük bár titokban történt, annál csodásabban sikerült.

Király Viktor és felesége, Anita a boldogító igent a balatonfüredi Villa Vitae-ben mondta ki csodás, napsütéses időben, ahogy azt már korábban megírtuk. A helyszínt több mint háromezer szál virág díszítette.

"Egy kívánságom volt, hogy minden hófehérben és aranyban pompázzon"- mesélte Anita a Bestnek, aki arany koronát formázó asztaldíszeket is beszerzett kifejezetten Viktor kedvéért. A negyvenegy meghívott a pezsgős köszöntő után lett asztalhoz invitálva, ahol házias sütemények voltak tálalva. Az első táncot a friss házasok táncolták, majd lassan megtelt a tánctér is. Este tízkor érkezett meg a hatalmas fehér torta. Ekkor tűnt el a feleség, majd egy arany ruhában tért vissza. A fiatalok boldogságát csak megkoronázza, hogy öt hónap múlva új taggal bővül a család.

Még furcsa kimondani, hogy apa leszek! Érdekes, ha korábbi kapcsolataimban felvetődött a babavállalás, akkor úgy éreztem, nem vagyok elég érett rá, most pedig alig várom a kis lurkót - mesélte a leendő apuka.

"Nem akartunk különösebben hivalkodó fogásokat. Olyan ételeket válogattunk össze, amelyeket szerintünk mindenki szeret" - mondta a menyasszony a burgonyás pogácsákat, sajtos-bazsalikomos és káposztás hasét illetve padlizsánkrémes szendvicseket tartalmazó kóstolókról. A főfogásban megtalálható volt az elmaradhatatlan Újházy-tyúkhúsleves gazdagon, Balaton-felvidéki kecskesajt tökmagolajjal, kacsamájpaté hagymalekvárral és marhatartát savanyított zöldségekkel. A szabadon választható fogások: kacsacomb ananászos-citrusos savanyú káposztával és padlizsános lasagne volt. A klasszikus balatoni esküvő egyik fontos eleme sem maradhatott ki, a harcsapaprikás.

Az este főszereplője azonban a csodás, háromemeletes torta volt, melynek mindhárom szintje különböző ízű volt. A legfelső szint mogyoróscsoki-krém, a középső mogyorós-karamellás a legalsó pedig csokis-málnás-macaronos ízű volt, a torta pedig egy fehér borítást kapott. Az estét házias süteményekkel zárták, mint a somlói galuska, rétesek és almás pite.A vőlegény Rómában, a Trevi-kút előtt kérte meg szerelme kezét, azonban ez nem mindenki számára volt meglepetés. Viktor, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, először édesapjától kérte el a lányt, mielőtt feltette volna a nagy kérdést. Mikor megkapta az áldást, megbeszélték, hogy titokban marad a dolog, amíg el nem jön az idő.

Viktor mindig úgy hitte, New York-ban élő testvére mellette lesz a nagy napon, mint ahogy ő is ott volt neki. Azonban két héttel az esküvő előtt nem maradt hely egyetlen járaton sem, így majdnem füstbe ment a testvér és családja hazaútja.

"Megpróbáltunk mindent, de hiába. Végül az Air France-KLM-nél dolgozó kedves ismerősünk mentett meg bennünket, akinek sikerült jegyet szereznie, így két nappal az esküvő előtt mégis Pesten landolhatott a testvérem és családja" - mondta.

Forrás: Blikk