9 biztató jel, hogy még mindig szeret!
2020-01-13  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Bizonyára Te is számtalan cikket olvastál már arról, hogy miből tudhatod biztosan, hogy a párod szeret. Az ilyen írások azonban jellemzően csak a friss kapcsolatokkal foglalkoznak.

Cikkünkben most arra keressük a választ, hogy egy régóta tartó kapcsolat esetén vajon mire kell figyelni? Az idő múlásával ugyanis egyes szokások eltűnnek, míg helyettük kialakulnak mások, amelyek talán még szorosabb köteléket mutatnak két ember között.

Olvass tovább, és ismerd meg a legfontosabb 9 jelzést, amelyből egyértelműen látszik, mennyire fontos vagy a kedvesednek!

1. Tiszteletben tartja a szokásaidat

Ha Te egy órán keresztül áztatod magad minden este a zuhany alatt, vagy hetente egyszer mindig találkozol a barátnőiddel már évek óta, és ő ezt szó nélkül elfogadja, akkor ez arra utal, hogy úgy szeret, ahogy és amilyen vagy.

Ezt is olvasd el! 7 jel, amiből megtudhatod, hogy tetszel neki

2. Elfogadja a kevésbé vonzó tulajdonságaidat is

Egy kapcsolat elején mindenki a legjobb arcát mutatja a másik felé. De, ahogy az idő telik, úgy ismeritek meg egymás vonzó és kevésbé vonzó oldalát is. Ha ő elfogad ezekkel együtt is, akkor biztos lehetsz benne, hogy erős érzelmek kötik hozzád.

3.  Észreveszi, ha valami nincs rendben nálad

Esetleg rossz napod volt a munkahelyeden, vagy valaki megbántott. Ő felismeri a jelzéseidet, anélkül, hogy megszólalnál, és segít átvészelni a nehéz időszakot.

4.  Kiveszi a részét a házimunkából

A férfiak általában kerülik a háztartásbeli feladatokat, mert szerintük hagyományosan az a nők dolga. De ha tényleg szeret Téged, akkor próbál levenni Rólad terheket. Kiviszi a szemetet, elintézi a bevásárlást, vagy kicseréli az égőt a lámpában. Ezek, bár apróságnak tűnnek, mégis jelzésértékűek.

5.   Leteszi a telefont, ha szükséged van rá

Napjainkban mindenki folyamatosan a mobilján lóg. De egy igazi társ tudja, hogy mikor van az a pillanat, amikor a telefonnál fontosabb, hogy csak a másikra figyeljen.

6.  Nem érzi kínosnak a csendet

Ha két ember már jól ismeri egymást, és nyíltan vállalják önmagukat egymás előtt, akkor nincs több feszengés és kényszer arra, hogy feltétlenül együtt kell csinálniuk mindent, és folyamatosan beszélgetni kell.

7.  Szeret bevonni a legapróbb döntéseibe is

Természetes, hogy egy egészséges párkapcsolatban a nagy döntéseket közösen hozzátok meg. De ha a párod úgy érzi, hogy a mindennapos dolgokban is szeretné kérni a véleményed, az biztató jelzés.

8.  Nem hagyja kihűlni a szenvedélyt

A hosszú távú kapcsolatokról azt tartják, hogy idővel kiüresednek, és végül két ember unalmas együttélésévé laposodnak. De ha mindketten igyekeztek belecsempészni a szürke hétköznapokba egy kis játékot és romantikát, akkor nem kell félned a közös jövőtök alakulásától.

9.  Beszél a közös jövőtökről

Ha a jövőbeli terveiben Te is szerepelsz, sőt együtt alakítja ki Veled, annál jelentőségteljesebb visszajelzést talán kaphatsz tőle. Ebből látszik ugyanis, hogy szerinte helyed van az életében.