Új párja miatt szakított káros életmódjával Curtis
2021-01-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Széki Attila, azaz Curtis mostanában egyre komolyabb dalszövegeket ír, emellett az életében is megtalálta a harmóniát új párja, Judit oldalán.

A rapper a Borsnak adott interjúban mesélt a dalairól, párkapcsolatáról, valamint új életmódjáról.

Curtis legújabb dala a Fáradt lélek című szám, amelyből rengeteg fájdalom, erő és szeretet tükröződik. A rapper elmondta, hogy ezek az érzések számára nagyon is jól ismertek. Mint mondja, ahonnan ő jön, az emberek mindennapi problémákkal küzdenek, az ő lelkében pedig – mivel az édesapját fiatalon elveszítette 0 félárvaként mindig is háború dúl.

„Nálam nincs középút, pokol vagy mennyország létezik, de most az utóbbiban élek” – fogalmazott. Curtis azt is elmondta, bizony előfordult, hogy hozzá közelálló emberekben kellett csalódnia, ám volt, hogy éppen olyanok siettek a segítségére egy-egy nehéz időszakban, akikre egyáltalán nem számított. A rapper maga is sokat ad másoknak, ám ezzel nem vág fel, elárulta, hogy ő nem a pénzért csinálja, amit csinál, ha valamire felkérik és tudja, hogy az nem az ő asztala, nem vállalja el.

Közben új párkapcsolatáról is mesélt a zenész, a kosárlabdázó Barnai Judittal több mint fél éve alkotnak egy párt.

„Igen, Judyval nagyon egyszerű, olyanok vagyunk, mint a kés a vajban... jó vele” – mondta Curtis. Hozzátette: amióta együtt vannak, sokkal kevesebb alkoholt iszik, nem azért, mert a párja erre kéri, hanem mert inspirálja Judit személye. Hálás a szerelmének, amiért esélyt adott neki annak ellenére, hogy a híre jócskán megelőzi őt.

Egyelőre ingáznak Budapest és Győr között, főként Curtis, ugyanis Judit nem tud annyiszor elszakadni a kosárlabda miatt. A rapper kisfia édesanyjával is jó kapcsolatot ápol, örül, hogy béke van közöttük. Curtis bízik abban, hogy a 2021-es év jobb lesz, esetleg még fesztiválok, koncertek is lesznek majd, ugyanis nagyon hiányzik neki a közönség.

Forrás: Blikk.hu