Elköltözött a feleségétől Kanye West
2021-01-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A jelek szerint menthetetlen Kanye West és Kim Kardashian 2014-ben kötött házassága.

Az amerikai sztárpár hosszú hónapok óta küzd kapcsolatának megmentéséért, ám a Hollywood Life című portál információi szerint a zenész és realitysztár felesége szétköltözött.

Westék házassága látszólag menthetetlenül száguld a válás felé, hiszen a lapnak nyilatkozó ismerős szerint nem tett jót a párosnak, hogy a koronavírus miatt elrendelt karantén alatt Kimnek gyakorlatilag egyedül kellett gondoskodnia négy gyermekükről, míg férje élte az életét: indult – és elbukott – az amerikai elnökválasztáson, a kampány során belegázolt párja lelkébe, amikor elárulta, el akarták vetetni a kislányukat, North-ot, de közösségi oldalán arról is posztolt, hogy már évek óta foglalkoztatja a válás gondolata. Ezek után nem is meglepő, hogy a zenész elköltözött otthonról, és a bennfentes szerint egyhamar nem is tér vissza Los Angelesbe, ahol Kardashian éldegél a gyermekeikkel.

– Kanye-nak időre és térre van szüksége a munkájához, és ahhoz, hogy eldöntse, merre kívánja folytatni az életét, ezért van folyamatosan Wyomingban. Mostanában nem is szándékozik visszatérni Los Angelesbe, Kim pedig megbarátkozott ezzel a döntéssel – mondta a család barátja.

Forrás: Blikk.hu