8 dolog, amit a férfiak tesznek, ha siettetni akarod a dolgokat
2021-01-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy szerelem kezdete mindig izgalmas időszak, de pont annyira kihívásokkal teli is. Még alig ismeritek egymást, nem tudod hogyan kommunikálj, és azt még kevésbé, hogy miként add a párod tudtára, mennyire odavagy érte. Mindenki azt tanácsolja, hogy legjobb az őszinte út, de ugyanakkor félsz attól, hogy a partnered mit reagál majd a vallomásodra.

Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy észre sem veszed, ha kicsit rámenősebb a viselkedésed, ha gyorsabban akarsz haladni, mint ő, és ez benne visszatetszést kelt.

Szerencsére a partnered visszajelzéseiből rájöhetsz, ha visszább kell venned kicsit a tempón. A férfiak ugyanis az alábbi 8 dolgot teszik, ha egy nő túl gyors.

 

1. Másként reagál a kihívó üzeneteidre.

Nem minden férfi akar azonnal az ágyadba ugrani a megismerkedésetek első napjaiban. Vannak, akik megadják a módját, és csak lassan építik fel a kapcsolatot, ahogyan a nők többsége is. Ezért igazán nem hibáztathatod, inkább kérj bocsánatot, vagy vicceld el, és válts hamar témát.

2. Egyre ritkábban válaszol az üzeneteidre.

Előfordulhat, hogy túlságosan sokszor írsz neki, vagy keresed cseten, ő viszont ezt már-már fullasztónak érzi, ezért csak minden második, esetleg harmadik kérdésedre reagál. Ilyenkor jobb, ha kicsit visszaveszel, és inkább szervezel egy következő találkát, amikorra félreteheted ezeket a témákat.

Ezt is olvasd el! - 10 zöld zászló, amelyek megmutatják az utat a boldog párkapcsolathoz

3. Nyíltan bevallja, hogy még nem áll készen egy kapcsolatra.

Ha egy férfi még nem akar semmi komoly elköteleződést, akkor talán ijesztő lehet számára, hogy mi lesz, ha esetleg hivatalossá teszitek a kapcsolatotokat. És itt ne egy házasságra gondolj, hanem a szimpla barát-barátnő címek felvállalására. A férfiaknak is idő kell ahhoz, hogy megismerjék a partnerüket, hogy közel kerülhessenek hozzá annyira, hogy minden ismerősük és a világ előtt is barátnőjükként mutassák be az új párjukat.

4. Nem mond el annyi mindent magáról, mint Te.

Vannak emberek, akiknek az élete egy nyitott könyv mások számára. Ha Te már az első randin megosztod vele a családi vagy munkahelyi ügyes-bajos dolgaidat, míg ő inkább csak csendben hallgat, akkor nagyon valószínű, hogy kicsit túl gyors és túl sok vagy számára. Ilyenkor emlékeztesd magadat, hogy még nagyon az elején jártok, bőven lesz még időtök mesélni, nem kell mindent az első percekben kiadnod.

5. Kínosan érzi magát, ha túlzásba viszed a bókokat.

Ha megdicséred, hogy milyen helyes az arca, és mennyire tetszenek az izmos vállai, és hogy milyen édesnek tartod, mindezt ráadásul nyilvánosan teszed, attól valószínűleg nagyon zavarba fog jönni. A bókokat mindenki szereti, de nem úgy, hogy egyszerre a nyakába zúdítják. Ez már kissé kényszeresnek és erőltetettnek tűnhet. Inkább próbálj őszinte lenni, ha például tetszik az inge, akkor dicsérd meg, aztán válts témát, és minden rendben lesz.

6. Nem beszél őszintén a hollétéről.

Ha azt gondolod, hogy vonzó lehet, ha véletlenszerű időpontokban, előzetes megbeszélés nélkül csak úgy megjelensz a lakásánál, akkor bizony tévedsz. Ettől rosszul fogja érezni magát, és ezek után biztosan nem fog beavatni a napirendjébe, inkább menekülőre fogja.

7. Ideges lesz, ha házasságról és gyerekekről kezdesz beszélni.

Épp csak most ismerkedtetek meg? Akkor jobb, ha vársz egy ilyen beszélgetéssel. Néhány hónap múlva talán már lesztek olyan szoros kapcsolatban, hogy létjogosultsága lehet a témának, hiszen csak így bizonyosodhatsz meg arról, hogy hasonlóan képzelitek-e el a jövőt.

8. Folyamatosan lemondja a következő randitokat.

Ezt nem feltétlenül azért teszi, mert nem kedvel, de egyértelműen nem ő akarja kimondani a kapcsolat végét. Ehelyett egyszerűbb, ha újra és újra átütemezi a találkozótok időpontját, míg végül Te unsz bele az egészbe, és inkább feladod.

Hidd el a férfiak sem szeretnek játszani, és a legtöbbjük nem szeretne elkapkodni semmit, ha egy új kapcsolatról van szó. Csak úgy lehet igazán stabil alapja valami igazán komolynak köztetek, ha hagyod, hogy minden a maga természetes útján, és tempójában történjen meg.

Forrás: Life.hu