Karsai Zita vallomása: „Félek a természetes szüléstől”
2021-01-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Két gerincsérve megnehezítheti első gyermekének világra jövetelét.

Veszélyeztetett terhesnek számít a kora miatt Karsai Zita (41), ráadásul a Megatáncban megismert népszerű művésznek két gerincsérv is nehezíti a mindennapjait. Zita örömmel vállalt babát szerelmével, ám tudja, problémái a szülést sem könnyítik meg. Nem is titkolja, fél a természetes szüléstől, ugyanakkor nagyon várja is, hogy életet adhasson gyermekének.

– Félek a természetes szüléstől, mert két gerincsérvem is van, egy nyaki és egy lumbális, az utóbbival ráadásul az utóbbi 3-4 évben sokat szenvedtem, már szteroidot is írtak fel a kezelésére. A mozgás viszont sokat segít, akkor romlik az állapotom, amikor valamiért hosszabb ideig nem táncolok és sokat ülök – nyilatkozta a Blikknek a már a 23. hétben járó táncművész, aki a múlt hét végén búcsúzott a TV2 zenés show-jától, a Nicsak, ki vagyok!-tól.

Ám mivel az adásokat még nyáron vették fel, a Méhecske jelmezbe bújó Zita még gond nélkül színpadra állhatott, áldott állapotba ugyanis csak később került. Az évek óta Németországban élő Zita, aki egyelőre csak annyit árult el kedveséről, hogy Magyarországon ismerte meg, tavaly január óta alkotnak egy párt és olyan nagy volt köztük az összhang már az első pillanattól fogva, hogy nem sokat gondolkodtak a gyermekvállaláson. – Áprilisban már meg is beszéltük, hogy készen állunk. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, annál nagyobb volt az öröm.

A boldog kismama Németországban hozza világra kislányát, akinek már a nevét is kiválasztották kedvesével.

– Miután Lili megszületett, addig Magyarországon leszünk és csak itthon dolgozom, maximum online órákat tartok, ahogy mostani időszakban is. Eddig mindent a szakmám írt felül, hogy táncosként kiteljesedjek, most, hogy úgy érzem, kijártam az utam, most már a családalapítás az első – mondta Zita, aki azt is elárulta, 35 éves koráig nem is akart szülni, most viszont már nagyon várja, hogy a kezében tarthassa a kislányát, ennek az egyik oka az is, hogy nehezen viseli a várandósságot. – Rosszullétek gyötörnek, állandó hányingerem van és most már nem is alszom. Az nem is zavar, ha a baba miatt egész éjszaka ébren kéne lennem, de a sok hányást rosszul viselem. Azt szoktam mondani, nappal várandós vagyok, éjszaka terhes.

Forrás: Blikk.hu