Tulajdonságok, amelyeket a nők tényleg keresnek egy férfiban!
2022-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Magas, barna és persze jóképű. A sztereotípiák szerint a nők többsége ilyen férfit keres. De lássuk be, a valóság azért nagyon nem ilyen. Mivel minden nő más, ezért mindenki kicsit másra is vágyik, és ez így van rendjén. De persze emellett minden párkapcsolatban sok a közös vonás, és hasonló értékrend jellemző.

Az önbizalom vonzó

A nők egy magabiztos társra vágynak, aki tudatosan építi az életét, a karrierjét, aki kiáll azért, amiben hisz, vannak céljai, amelyekért tesz is minden nap. Fontos, hogy emellett lehessen rá számítani, és a hűség is szükséges jellemzője egy tökéletes férfinak. Biztosan nem lesz nyerő egy nő előtt, ha valaki más mond, és megint más tesz, esetleg gyerekesen viselkedik, hiszen ezzel a párkapcsolathoz elengedhetetlen bizalom kialakulása válik kétséges. A nők számára a biztonság elsődleges, bízni akarnak a párjukban, és támaszkodni rá bármilyen nehéz időszakban.

Érzelmek és érzékenység

A nők olyan férfit szeretnének, aki kellően érzékeny, és együttérző. Bár a férfiak ebben általában kevésbé jeleskednek, de a nők vágynak a társuk empátiájára, támogatására, és kedvességére, ha éppen rossz passzban vannak. Emellett nagy erény a türelem, és hogy jó hallgatóság legyen valaki. A nők gyakran kérnek tanácsot is a párjuktól egy-egy nagyobb döntés előtt, de ehhez elkerülhetetlen, hogy a partnerük tudjon teljesen rájuk koncentrálni. Csak egy támogató kapcsolatban képesek a nők is igazán megnyílni, és tiszta szívből szeretni. Fontos, hogy védve érezzék magukat, de persze csak átvitt értelemben. A fizikai erőfitogtatásnál többre becsülik az odaadást és megértést.

Ez is érdekelhet! - Mit akar a férfi egy párkapcsolatban?

Kémia és intimitás

Minden nő olyan férfira vágyik, akit meglátva majd kiugrik a szíve a helyéről. De ez nem csupán a külső és az intim vonzalom, fontosak a tartalmas és izgalmas beszélgetések, a közös romantikus pillanatok, a finom bókok, és kedveskedő meglepetések is. Az érzelmeket ki is kell mondani, mert a nők igenis szeretik hallani, ha valaki odavan értük, és különlegesnek tartja.

A nők általában tudják, mit is akarnak egy férfitól, és ezek csöppet sem különleges tulajdonságok. Nem feltétlenül egy magazin címlapjáról kell kilépned ahhoz, hogy meghódítsd egy nő szívét. Önbizalom, empátia és közvetlenség mind elengedhetetlenek, csakúgy, mint a megbízhatóság és az odaadás.