Tóth Gabi a kislányáról mesélt
2024-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi szerint se az ő új párja, se Krausz Gábor új kedvese nem akar afféle pótszülő lenni közös kislányuk, Hannaróza életében.

Tóth Gabi a kislányával és az új szerelmével, Papp Máté Bencével együtt ünnepelte a húsvétot, amiről a közösségi médiában megosztott fotókat is. Az énekesnő most e közösen töltött időszakban engedett részletesebb betekintést, kiemelve, hogy Hannaróza fantasztikusan érezte magát.

– A családdal töltöttük a hétvégét, ami nagyon bensőséges volt, Hannaróza nagyon jól érezte magát. Mondta is többször, mennyire boldog, hogy ennyi húsvétja lehet, mindenkitől kapott szép ajándékokat, amiknek borzasztóan örült – nyilatkozta Gabi.

A családi dinamikájukról is beszélt Gabi:

– Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is jó barát és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját, és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni, és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte – fogalmazott.