Tóth Dávidot szekálják a barátai, amiért tévés műsorban keresi a szerelmet
2021-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tóth Dávid világbajnok kajakozó és olimpiai ezüstérmes nagy fába vágta a fejszéjét. Meg akarja találni élete párját, de nem akárhogyan: A Nagy Ő műsor keretein belül.

 

Bár még csak vasárnap startolt el a műsor, a 21 lány közül már az első három adás során haza kellett mennie 13-nak, így csak 8-an küzdenek tovább Dávid szívéért. 5 lánytól azonban még a rózsaceremónia előtt elbúcsúzott, hiszen nem érezte a kémiát egyikükkel sem, így nem akarta tovább rabolni az idejüket. Azzal kapcsolatosan, hogy a való életben is hasonlóan viszonyul-e a lányokhoz így nyilatkozott:

"Nyilván volt bennem egy pici félsz és nagyon nagyon sok izgalom az elején, főleg amikor először nyílt az ajtó, mikor az első lány kijött és üdvözölt. Szerencsére ez oldódott a megismerésük folyamatában is, meg ahogy teltek-múltak a napok én is egyre nyitottabb lettem feléjük." - fejezte ki a kamerák előtti ismerkedéssel kapcsolatos érzéseit az Ébredj velünk-ben.

A környezete és barátai elmondása szerint kissé furcsán reagáltak erre az egészre, a forgatásoktól kezdve, a mai napig kapja a szekálást tőlük. Családja azonban így reagált:

"Anyukám azt mondta, hogy neki teljesen mindegy hol találom meg a boldogságot, hogyha egy TV műsorban, akkor az legyen egy TV műsor. Neki mindegy, csak tényleg legyek boldog, ez a legfontosabb."- jegyezte meg a sportoló. Nem hétköznapi dolog az, ha egy ember belép egy terembe, és huszon valahány nő közül kell választania, hiszen nem mindenki ragadja meg ugyanúgy a tekintetét, de Dávid belátása szerint jól kezelte ezt a helyzetet is.

"Hiszek az első benyomásban, de a "szerelem első látásra"-ban nem. Úgy vagyok vele, hogy szeretnék tényleg mindenkit megismerni, és nem szabad csak arra hagyatkozni, hogy milyen az első benyomás."- fűzte hozzá gondolatmenetéhez. Bár a lányok közül többen is szinte ujjal mutogattak két személyre, akik szerintük nem Dávidért, hanem a szereplésvágy miatt jöttek, úgy látja, hogy ezeket a sok beszélgetéssel ki lehet szűrni.

Forrás: Blikk