Tóth Dávid elárulta, mit keres egy nőben
2021-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bombaként robbant a hír, hogy a sármos olimpikon a TV2 segítségével keresi az igazit. Dávid három éve szingli, de most úgy érzi, itt az idő, hogy megállapodjon. Az olimpikon a Nagy Ő-ben keresi az igaz szerelmet és azt a hölgyet, akivel akár családot is alapíthat a közeljövőben.

„Most már több mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, de – sajnos – nem lett hosszútávú egyik kapcsolat sem” – mondta Dávid.

Tóth Dávid ismerős lehet a tévénézőknek, ugyanis nem csak az Exatlonban, hanem a Dancing with the Starsban is szerepelt. A Ripostnak elárulta, nincsen ideálja, azonban vannak olyan tulajdonságok, amiket mindenképpen keres egy nőben.

„Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem, ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni” – tette hozzá Dávid.

Dávid azt is elmondta, hogy a természetes hölgyeket részesíti előnyben, de az sem zavarja, ha a választottja már édesanya.

„Jól kijövök a gyerekekkel, a keresztfiam és az unokaöcsém, Máté nap mint nap karban tart ezen téren” – folytatta.

Arra a kérdésre, hogy a személyében milyen férfit ismerhetnek majd meg a kiválasztott hölgyek, csak annyit mondott: „Figyelmes vagyok, úgy gondolom, melegszívű és őszinte is”.

Forrás: Blikk.hu